Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
Bölmeli vatandaşların stadyum talebine kulak veren AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, konuyla ilgili gerekli girişimlerde bulundu. Stadyumun kullanıma açılması için gerekli takibi ilk günden itibaren yaptığını belirten AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, konuyla ilgili bakanlıklar nezdinde görüşmelerin yapıldığını ifade etti. Altay, "Konu Başbakanlık onayına tabi olduğu için gerekli girişimleri başlattık. Şu anda Başbakanlıktan onay bekliyoruz. Normalde kısa sürede çözülecek olan bir durum. Fakat şu anda bir dosya yoğunluğu olduğu var. Resmi işlemler en kısa sürede bitecektir. Bölmeli vatandaşlarımız stadyumlarına kavuşacaktır" dedi.

VATANDAŞ, MEHMET ALTAY'A TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Bölmeli vatandaşlar, Mehmet Altay'a gerekli girişimlerde bulunduğu için teşekkür ettiler. Bölmeliler, "Sayın vekilimiz sesimize kulak verdi. Uzun zamandan beri stadyumun açılmasını bekliyorduk. Bizim taleplerimizi gerekli makamlara ilettiği için sayın Milletvekilimiz Mehmet Altay'a teşekkür ediyoruz" dedi. 
Editör: TE Bilişim