Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
Cuma Pazarı’nda binlerce vatandaşa hitap eden AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, “Bizim için ideal, her zaman için daha iyisidir ve güzelidir. Bu noktada, ilimiz için yapacağımız her çalışmanın ana gayesi, daha yaşanabilir bir Uşak olacaktır” dedi
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, ikinci mahalle mitingini Mehmet Akif Ersoy, Sarayaltı ve Elmalıdere Mahallerinde ikamet eden vatandaşların ağırlıklı olarak yararlandığı, Cuma Pazarı’nda verdi. 
Mehmet Çakın, Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale ve teşkilat üyeleriyle birlikte miting öncesi, Barış Parkı’ndan Cuma Pazarı’na kadar yürüyüş yaptı. 
Miting alanında vatandaşla buluşan Mehmet Çakın, burada yaptığı konuşmada, göreve geldiğinde, Cuma Pazarı ve çevresindeki mahallelerin daha fazla ilgi göreceğini söyledi. 
Binlerce vatandaşa seslenen Mehmet Çakın, “Uşak için hayallerimiz var ve bunları hayata geçirmek için iyi bir ekiple yola çıktık. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde, Cenab-ı Allah’ı izni ve sizlerin destekleriyle göreve gelirsek, Mehmet Akif Ersoy, Sarayaltı ve Elmalıdere Mahallerimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. İlimizin kuzey bölgesi olarak tabir ettiğimiz mahallelerimizin altyapı, sosyal donatı ve diğer belediye hizmetleri noktasındaki eksik kalan tüm kısımlarını tamamlayacağız. Bu bölgeye, bir yüzme havuzu kazandırmayı düşünüyoruz ve çocuklarımızın spora daha fazla ilgi duymaları için tesisler yapacağız. Kadınlarımıza yönelik de yatırımlarımız olacak ve onların ekonomik hayatta daha aktif olmaları için yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi. 
“Daha yaşanabilir bir Uşak”ı hedeflediklerini kaydeden Mehmet Çakın, “İdeal, ulaşılmaması gereken ve hep daha iyiyi hedef alan bir terimdir. Bizim için ideal, her zaman için daha iyisidir ve güzelidir. Bu noktada, ilimiz için yapacağımız her çalışmanın ana gayesi, daha yaşanabilir bir Uşak olacaktır. İlimizi, 2023 hedeflerine ulaştırmak ve sizlerin daha güzel bir şehirde yaşamanız için, hep idealin peşinde olacağız” diye konuştu. Öte yandan vatandaşla sohbet eden ve hatıra fotoğrafları çektiren Mehmet Çakın’a Comburt Spor’un forması hediye edildi.

Editör: TE Bilişim