Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan yeni ekonomik modelin, son dönemlerde yaşanan kura bağlı dalgalanmaları ilerleyen günlerde stabilize edeceğini belirtti.
24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye’nin önemli bir değişime ve dönüşüme sahne olduğunu kaydeden Mehmet Çakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha halk nezdinde güven tazelemesinin, uluslar arası karanlık güç odaklarının çıkarlarına aykırı düştüğünü ifade ederek, “Bugüne kadar sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için türlü türlü planlar ortaya koydular. Son 16 yılda yaşanan gelişim ve istikrar süreci, suni siyasi bunalımlar ve darbe girişimleriyle engellenmek istendi. Karanlık güç odakları ve Türkiye’deki maşaları, ne yaptılarsa bir türlü başarılı olamadılar ve 24 Haziran’da gördüler ki bu millet, liderinin yanında dimdik duruyor. Bu sefer de ellerindeki son kozları oynamaya başladılar ve döviz üzerinden milletimize endişe vermeye ve hükümetimize zarar vermeyi amaçladılar. Şu anda döviz üzerinde oynanan oyun mevcut hükümetimizin ve liderimizin yıkılması üzerinedir. Şükürler olsun ki ferasetli Türk milleti, bu hainliklerin ve karanlık planların farkındadır ve Türkiye bu kirli tezgahı da elbet yıkacaktır” dedi.
Yeni ekonomik programın Türkiye’nin geleceği için önem taşıdığını dile getiren Mehmet Çakın, şöyle söyledi: “Yeni ekonomik programın başarılı ve ehil isimler tarafından hazırlandığını görüyor ve bunun piyasalara olumlu etki yapacağını düşünüyorum. Yeni ekonomik programın etkileri ilerleyen günlerde etkisini göstermeye başlayacaktır ve kurda denge de kademeli olarak sağlanacaktır. Türkiye’nin bir üst lige çıkacağından ve önündeki 2023 hedeflerine ulaşacağından milletimizin hiçbir şüphesi olmasın”.
 
Editör: TE Bilişim