Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
MEHMET ÇAKIN’DAN UŞAKLI EMEKLİLER İÇİN VEFA LOKALİ
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, gönül belediyeciliği kapsamında, kente ‘Vefa Lokali’ni kazandıracaklarını söyledi. 
31 Mart 2019 yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren, mahalle, köy, kıraathane, ev ve kurum ziyaretlerinde bulunan Mehmet Çakın, bire bir sohbetlerde projeleri hakkında bilgiler veriyor. 
Tramvay, millet bahçesi, çocuk kent, Karaağaç yaşam alanı ve istihdama dayalı projeler geliştirdiklerini dile getiren Mehmet Çakın, göreve geldiğinde ortaya koyacağı çalışmalardan birinin de ‘Vefa Lokali’ olacağın kaydetti. 
Vefa lokalinin ileri yaştaki vatandaşlar için büyük yarar sağlayacağını ifade eden Mehmet Çakın, “Emekliye ayrılan ve ileri yaştaki vatandaşlarımızın sosyal hayatlarını düşünmemiz lazım. Çünkü insan hangi yaşta olursa olsun, sosyalleşmeye her zaman ihtiyaç duyar. Nasıl ki bedenimizi yiyecek ve içecekle besliyorsak, ruhumuzu da dost sohbetleri ve kültürel aktivitelerle besliyoruz. Bu noktada Vefa Lokali, ruhumuza hitap edecek ve ileride yaştaki vatandaşlarımız için önemli bir mekan olacak. Emeklilerimiz, burada sadece çay ve kahve içmekle kalmayacaklar, aynı zamanda bir dizi aktiviteye ortak olacaklar” dedi. 
Gönül belediyeciliğini inşa edeceğini belirten Mehmet Çakın, “Uşak’ı toplumun tüm kesimlerinin görüşleri ve istişare kültürüyle yöneteceğiz. Daha önce de belirttiğim gibi kapım her daim ve herkese açık olacak. Kimseyi ötekileştirmeden ve herkese eşit mesafede olan bir yönetim anlayışını hakim kılacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim