Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’un CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu’nun reklam ve tanıtım için kullandığı görsellerde Türk bayrağına yer vermesini eleştiren açıklamalarına CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar cevap verdi.
        CHP’nin seçim sürecinde ortamı germeyen bir anlayışla hareket ettiğini belirten CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, “Bugüne kadar hoşgörü ortamında olmayı tercih ettik, fakat AKP’nin Uşak İl yöneticileri, adayım hakkında açıklamalar yaparak bu hoşgörü ortamını bozmak istedi. Bizler bu ortamı bozmak istemiyoruz, fakat bu istenirse de kavgadan kaçan namerttir” dedi.
        Asım Kalelioğlu’nun FETÖ ile mücadele eden bir işadamı olduğunu dile getiren Nadi Sancar, “Devleti paralel yapılara biz teslim etmedik ve buna mevcut iktidar göz yumdu. Ders kitaplarından Atatürk ilke ve inkılaplarını kaldırırken sizler rüyada mıydınız? Andımızın kaldırılmasına kabul oyu verilirken neden tepki göstermediniz? Çok şükür ki adayımız Asım Kalelioğlu’nun Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı olmaktan ve Uşak’ı sevmekten başka hiçbir suçu yoktur. Umarım bu tartışmayı daha fazla ileri götürmeden burada bitiririz. Çünkü halkımız bizden kavga değil, hizmet beklemektedir” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim