Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Uşak İl Genel Meclisi üyesi seçilen ve daha önce 2 dönem üst üste Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Nuri Demir, yeni Uşak İl Genel Meclisi Başkanı olacağı ifade edildi. AK Parti Uşak İl Teşkilatı'nın yönetim kademelerinin yaptığı toplantı sonunda, Nuri Demir'in Uşak İl Genel Meclisi Başkanı olmasına dair prensip kararı alınırken, daha önce İl Başkanlığı ve İl Genel Meclisi üyeliği yapan Ali Işık'ın da Uşak İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği'ne getirileceği bildirildi. Bu dönemde AK Parti'nin 11, CHP'nin 5 ve İYİ Parti'nin de 3 üyesi bulunuyor. Bir önceki dönemde Uşak İl Genel Meclisi Başkanlığını Mehmet Nacar üstlenmişti. Salı günü yapılacak olan oylamada, Nuri Demir başkan seçilmesi durumunda, Uşak'ın 4'üncü İl Genel Meclisi Başkanı olacak. Daha önce sırasıyla; Mehmet Pehlivan, Ali İhsan Uzun ve Mehmet Nacar bu görevi üstlenmişlerdi. 

MESUT APAYDIN TEBRİK ETTİ
Öte yandan 2004 ve 2009 döneminde Uşak Belediye Başkanlığı görevini üstlenen ve aynı yıllarda Ali Işık'la İl Başkanlığı ve Nuri Demir'le de Merkez İlçe Başkanlığı döneminde çalışan Mesut Apaydın, bir tebrik mesajı yayınladı. Apaydın, "İl genel meclisinin başkanı aynı dönem ilçe başkanımız da olan dürüst ve samimi Nuri Demir ile yine aynı dönem il başkanımız kıymetli bir insan dürüst ve haksızlık nedir bilmeyen Ali Işık da ak parti grup başkanvekili olmuş." ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilişim