Özgür Özel, değiştirdiği imajıyla Uşak halkının karşısına çıkacak Özgür Özel, değiştirdiği imajıyla Uşak halkının karşısına çıkacak
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, kazananın Türkiye ve Uşak olduğunu belirterek, “Milli irade bir kez daha tecelli etti ve gerek ilimizde ve gerekse ülke genelinde, emanet yine ehline verildi” dedi.



         AK Parti’nin Uşak’ta 2 milletvekili çıkardığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir teveccüh gördüğünü kaydeden Nurullah Cahan, “24 Haziran seçimleri ülkemiz için önemli bir dönüm noktasıdır ve sonuç hepimizin en hayırlısı olmuştur. Partimiz, daha önceki seçimlerde olduğu gibi, bir kez daha ilimizde ipi göğüslemiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da halkımızdan yoğun bir teveccüh görerek, ülkemizin ilk hükümeti kurma yetkisini alan Cumhurbaşkanı olmuştur. Bu sonuçlar, Türkiye’nin 2023 hedeflerine giden yolda atılan büyük adımlardan biridir. Türkiye’nin kalkınma hamlesinin devamı ve küresel bazda oyun kurucu bir ülke olması için, Cenab-ı Allah’ın izni ve milletimizin takdiriyle, emanet bir kez daha ehline verilmiştir. Sonuçlar sadece ülkemize değil, aynı zamanda mazlum Müslüman ülkelere de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



         24 Haziran seçim kampanyasının yoğun ve yorucu geçtiğini belirten Başkan Cahan, “Teşkilatımızın tüm mensupları, birer milletvekili adayı gibi koşturdu ve kapı kapı dolaşarak, bugüne kadar ortaya konan ve önümüzdeki günlerde hayata geçireceğimiz çalışmaları anlattılar. Seçim çalışmalarında gerek şahsımı ve gerekse milletvekili adaylarımızı yalnız bırakmayan tüm AK Parti sevdalılarına teşekkürü bir borç biliyorum. Eğer bugün sandıktan böylesine anlamlı bir sonuç çıkmışsa, bunun en büyük sebebi, teşkilatımızın değerli mensuplarının büyük emek ve gayretleridir. Artık Türkiye’nin ve Uşak’ın büyük hedefleri için daha fazla çalışacağız ve milletimizin bize duyduğu bu güveni asla boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.





        
 
Editör: TE Bilişim