Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Selçikler Belediye Başkanı AK Partili Osman Çakar, 16 Nisan Anayasa referandumunda evet oyu kullanacağını belirterek, "Tek meclis ve tek başkan fikrini ortaya atan rahmetli Alparslan Türkeş'in mezarında rahat uyuması için evet oyu vereceğim" dedi.

USAKPORT.COM// ÖZEL // Türk İslam sentezinin gerçekleşmesi için, tek başkan ve tek meclis fikrini ortaya atan Rahmetli Alparslan Türkeş'in rahat uyuması için evet oyu vereceğim. Yurtdışındaki Türklerin rahat ve insanca yaşaması için evet diyeceğim. Milletim ve devletim için evet oyu vereceğim" dedi. Kısa bir video ile evet oyu vereceğini duyuran Osman Çakar, yeni Anayasa paketinin çift başlılığı ve anlaşmazlıkları ortadan kaldıracağını da savundu. Osman Çakar, "Daha önceki dönemlerde sık sık cumhurbaşkanı ve başbakan tartışmaları izledik. İstikrarın sürmesi ve uyumlu bir yönetimin olması için sistemde değişiklik yapılması şart" diye konuştu. 



SELÇİKLER'DE NEVRUZ ETKİNLİKLERİ YAPILDI
Öte yandan Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Selçikler Beldesi'nde Nevruz etkinlikleri yapıldı. Selçikler'de yakılan ateşin üzerinde Belediye Başkanı Osman Çakar atladı ve daha sonra sembolik demir dövme töreni gerçekleşti. Ergenekon destanının hatırlatıldığı Nevruz etkinliğinde bir açıklama yapan Başkan Osman Çakar, "Nevruz barış ve kardeşliktir. Tüm Türk İslam aleminin bu anlamlı bayramını kutluyorum. 2023'ün güçlü ve büyük Türkiyesi için kardeşliğimizin daim olması gerekiyor" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim