AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Recep Özen, partisinin 13 yılda Uşak ve Türkiye çapında önemli değişim ve dönüşüm hamlesi başlattığını ve bunun önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade etti. AK Parti’nin sağlık, güvenlik, eğitim ve bir çok sosyal alanda önemli çalışmaları bulunduğuna işaret eden Recep Özen, “Bu yaşamı kadar, siyaseti hep toplum için yapmayı doğru buldum ve bu halkımızın menfaati için çalıştım. AK Parti de, kurucusu sayın Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın önderliğinde, sorumluluk aldı ve toplumun menfaatleri için siyaset yapılan en büyük mecra haline geldi. Göreve geldiğimde, bu bilinçle hareket ederek, hizmetlerin devamı için canla başla çalışacağım” dedi.

Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

AK PARTİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATTI

AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan Recep Özen, gündem ve yapacağı çalışmalarla ilgili gazetecilere yazılı bir açıklama yaptı. AK Parti’nin ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ ilkesiyle hareket ettiğine işaret eden Recep Özen, eğitim, sağlık ve diğer alanlardaki reformlara değindi. Uşak’a modern bir hastane, üniversite, ilçe ve il bağlantı yolları, arıtma tesisleri ve sosyal bazlı destekler sağlandığını dile getiren Recep Özen, istihdam noktasında partisinin destekleyici çalışmalara imza attığını kaydetti. Recep Özen, “Uşak, daha önceki dönemlerde görmediği bir çok hizmetle AK Parti döneminde tanıştı. Tüm Türkiye’deki değişim ve dönüşümünden nasibini alan Uşak’ta, dar gelirlilere yönelik TOKİ uygulamaları, yeni hastane binaları, yol çalışmaları ve eğitim alanında önemli yatırımlar yapıldı. En önemlisi de 2001’de 25 bini bulmayan istihdam rakamları, bugün 60 binlere dayandı. Allah’a şükür ilimiz, bu dönemde işsizliğin en az olduğu kentler arasına girmeyi başardı. Tüm bu çalışmalar, öncelikle cenabı Allah’ın izni ve AK Parti’nin kendisini topluma hizmet için adayan kadroları tarafından yapıldı. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu hizmetler artarak devam edecek” dedi.

TOPLUMUM İÇİN SORUMLULUK ALACAĞIM

Uşak’ın temsili noktasında sorumluluk duygusuyla hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Recep Özen, “Siyaseti bugüne kadar kişisel menfaat ve koltuk sevdası için yapmadım. Bundan sonraki yaşamımda da bu tip gündelik heveslerim olmayacak. Kendisini millete adayan bir siyasi kültürden geliyorum, bu inanç ve anlayışla çalışmaya devam edeceğim. Milletvekili olarak göreve geldiğimde, hiç kimseyi ayrıştırmayacağım ve toplumum için sorumluluk alacağım. Bugüne kadar yapılan çalışmaların devamı ve yapıya bir tuğla koymak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” diye konuştu. AK Parti’den milletvekili aday adayı olmaktan onur duyduğunu söyleyen Recep Özen, “Birbirinden değerli, pırıl pırıl arkadaşlarımla birlikte önemli bir yola çıktık. Elbette bizimle ilgili kararı, önce yüce Allah ve sonra parti büyüklerimiz verecek. Ben karar ne olursa olsun, bu yola çıkan bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ayrıca aday gösterilecek arkadaşlarımın ve partimin sonuna kadar destekçisi olacağımı da bir kez daha duyurmak istiyorum” ifadesini kullandı. 

Editör: TE Bilişim