AK Parti Uşak İl Teşkilatı tarafından verilen ‘Vefa İftarı’ programına katılan TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, koalisyon görüşmelerinin akıl ve sağduyu içinde yapılacağını belirterek, “AK Parti düşmanlığı yapanlar en büyük zararı Türkiye’ye veriyor. Biz sadece bir grubun partisi değiliz, bütün Türkiye’yi kucaklıyoruz. Bu işi akıl ve sağduyu ile çözecek AK Parti’den başka bir siyasi parti yok” dedi. TBMM Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Uşak İl Teşkilatı tarafından, Ata Park’ta verilen vefa iftarına katıldı. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Milletvekili Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve partililerin yer aldığı iftar öncesi bir konuşma yapan Naci Bostancı, “7 Haziran seçimlerinde milletimiz bir tercih yaptı ve biz de bu milletimizin bu kararına saygı duyduk. Şimdi hükümet kurma süreci başladı ve en çok oyu alan partimize bu noktada sorumluluk yüklendi. Önümüzdeki günlerde MHP, CHP ve HDP’ye gidilecek. AK Parti, her zaman olduğu gibi büyük bir ciddiyetle herkesin kapısını çalacak ve Türkiye’mizi hükümetsiz bırakmamak için üzerine düşeni yapacak” dedi.



AK PARTİ’Yİ ESİR ALMAYA KALKARLARSA MİLLET İRADESİNE MÜRACAAT EDERİZ

TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!

AK Parti’nin bütün Türkiye’yi kucakladığını ve 258 milletvekiliyle hala birinci parti olduğunu dile getiren Bostancı, “Bu işi biz çözmezsek bu coğrafyanın kaderi Irak’tan, Suriye’den, Balkanlardan farklı olmaz. Muhakkak çözmemiz lazım. Hükümet kurma görüşmeleri sırasında, sürekli kırmızı çizgiler gündeme gelirse ve AK Parti esir alınmaya kalkışılırsa, yeniden millet iradesine müracaat ederiz” diye konuştu. Öte yandan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım da kısa bir selamlama konuşması yaptı. Basri Yıldırım, teşkilatının güçlü olduğunu ve rutin çalışmaları devam ettirdiğini söyledi. 

Editör: TE Bilişim