AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partisinin Uşak’ta birinci parti olduğunu belirterek, “Aziz milletimizin teveccühleri ve Cenab-ı Allah’ın izni ile bir seçimden daha alnımızın akıyla çıktık. Milletimizden kopmadan ve hizmetleri artırarak çalışmaya devam edeceğiz. Uşak’ın 2023’e hep birlikte hazırlayacağız” dedi.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, Uşak Merkez’de Mehmet Çakın’la kazanan AK Parti, Eşme, Banaz, Ulubey ve Karahallı ilçe belediyeleri ve Selçikler, Kızılcasöğüt, Yeleğen, Pınarbaşı ve Tatar belde belediyeleri de aldı. İl Genel Meclisi üyeliklerinde de 94 bin 168 oy alan AK Parti, yüzde 41,62’yle 19 meclis üyesinin 11’ni kazandı.
       Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, partisinin Türkiye genelinde olduğu gibi yerelde de birinci parti olduğunu ve teşkilat mensuplarının emekleriyle zafere ulaştıklarını söyledi.
       Tuğrul, “31 Mart yerel seçimlerine gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Milletvekillerimiz, başkanlarımız, adaylarımız, kadın ve gençlik kollarımızın değerli mensupları ve teşkilatımıza gönül veren her bir neferin emekleriyle sandıktan iyi bir sonuçla çıktık. Merkez’de Mehmet Çakın’la ipi göğüsledik ve Uşak’a verdiğimiz tüm sözleri tutmak için büyük bir sorumluluk daha aldık. Banaz, Eşme ve Karahallı’da mevcut başkanlarımız ve adaylarımız, halkın gönlünde taht kurduklarını gösterirken, 2 dönemdir CHP’de olan Ulubey’i de Veli Koçlu ile fark atarak kazandık. Sivaslı haricinde, diğer tüm beldelerimizde AK Parti’nin bayrağı dalgalandı ve İl Genel Meclisi’nde de çok iyi bir sonuç elde ettik. Bize bu teveccühü gösteren aziz milletimize, teşkilatımızın her bir ferdine teşekkür ediyorum” dedi.
       BARO BAŞKANI KAZIM KARGI’NIN VEFAT HABERİ NEDENİYLE KUTLAMALARI İPTAL ETTİLER
       Uşak Baro Başkanı Kazım Kargı’nın kalp krizi sonucu vefat ettiğini ve bu haberden dolayı büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Tuğrul, “Sayın Başkanımız, meslek noktasında çok saydığımız ve sevdiğimiz bir büyüğümüzdü. Onun vefat haberi bizleri derinden üzdü ve bu nedenle parti olarak seçim kutlaması yapmama kararı aldık. Sayın Başkanımız Kazım Kargı’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyorum” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim