Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, partisinin 10 yıl önce başlattığı siyaset akademisinin Uşak'ta önümüzdeki günlerde eğitim çalışmalarına başlayacağını, faaliyetlere diğer siyasi parti ve görüşlere mensup vatandaşların da katılabileceğini söyledi.
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, kayıtların 8 Ocak 2018 Pazartesi itibariyle başladığını ve son kabul gününün 19 Ocak 2018 Cama olduğunu ifade etti. 
    Şubat ayında eğitimlerin başlayacağını kaydeden Mehmet Çakın, eğitim programının müfredatı hakkında bilgiler verdi. Mehmet Çakın, "18'inci dönemi başlayacak olan siyaset akademisi, “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” eğitim programı adı altında  Sayın Cumhurbaşkanımızın “Dünya 5’ten Büyüktür”, “2023 Vizyonu” ile “Yerli ve Milli Ekonomi” konularının tartışılacağı,özellikle dünyadan örnekler ile somut uygulamalara dayalı,ayrıca içerisinde kişisel gelişim konularını da kapsayan bir akademi programı müfredatından oluşmaktadır. Akademimizin kayıtları 8-19 Ocak 2018 tarihleri arasında il Başkanlığımızdan yapılacaktır. Gerekli tüm bilgilendirmeler ve kayıtlar için vatandaşlarımızı il Başkanlığımıza davet ediyoruz. Özellikle siyaset hayatında aktif olarak yer almak isteyen vatandaşlarımız için bu akademinin kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak önümüze geldiğini değerlendiriyorum. Akademi sonucunda başarı gösteren katılımcılara sertifikalandırma ve ödüllendirme gerçekleştirilecektir. Bu Akademinin  şimdiden hem ilimiz, hem ülkemiz  açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. 
    Siyaset akademisinin 10 yıllık bir geçmişinin bulunduğunu sözlerine ekleyen Mehmet Çakın, 17 dönemlik eğitim programı çerçevesinde yaklaşık olarak 60 bin kişinin siyasetle ilgili ders aldığını söyledi. 
 
Editör: TE Bilişim