Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu kapsamında, ilk mahalle mitingini Dikilitaş’ta yaptı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekili Alim Tunç ve İl Başkanı Servet Kuş’un katıldığı mitingde vatandaşa,16 Nisan’da neden evet denmesiyle ilgili açıklamalarda bulunuldu.



AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 16 Nisan’ın bir milat olacağını ve Türkiye’nin var olma mücadelesinde önemli bir yer edineceğini belirtti. Servet Kuş, “Hizmetlerin aksamadan devam etmesi ve Türkiye’nin belirlediği istikamette yol alması için sistemde değişiklik yapmamız gerekiyor. Siyasi kavgaların ve krizlerin olmadığı bir Türkiye için evet diyeceğiz.Çift başlılık sona erecek ve ülkemiz güçlü lideriyle kalkınma hamlesini artırarak devam ettirecek. AK Parti kurulduğu günden beri Türkiye’de istikrarı sağlayan tek parti oldu. 16 Nisan’daki referandum sonunda, sistemde bir değişiklik yaparak, yakalanan bu istikrarın kalıcı hale gelmesini sağlayacağız” dedi.



AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, muhalefetin yeni sistemle ilgili yanlış algılara yol açmaya çalıştığını belirterek, “AK Parti Hükümetleri, şimdiye kadar uyum içinde çalışarak ülkeye hizmet ettiler. Fakat bu ilelebet böyle olacak diye bir durum yok. Bizler istiyoruz ki sistem kalıcı hale gelsin ve hizmetler sekteye uğramadan devam etsin. Eğitim, sağlık, spor, güvenlik ve akla gelen her alanda önemli işlere imza attık. Hep yapılamaz denilenleri hayata geçirdik ve halkımızın hizmetine sunduk. Tüm bunları yaparken uyum içinde bir ekip ruhuyla çalıştık. Eğer 16 Nisan’da sistem hayata geçerse, kim gelirse gelsin uyum içinde çalışacak ve ülkeye hizmet üretecektir” diye konuştu.



İSTİKRARIN EBEDİLEŞMESİNE KARAR VERECEĞİZ
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dikilitaş’ın AK Parti’nin önemli kalelerinden biri olduğunu ifade etti. Dikilitaş Mahallesi’nin her seçim AK Parti’nin yanında olduğunu belirten Başkan Nurullah Cahan, “Sizler her daim bizim yanımızda yer aldınız. Bu akşam meydanları doldurarak bunu bir kez daha gösterdiniz. Bizler sizin ferasetinize ve Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine dair isteğinize sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var ve bu sefer bir siyasi partiyi, milletvekilini veya belediye başkanını oylamayacağız. Bu seçimde ülkemizin geleceği için oy vereceğiz ve istikrarın ebedileşmesi için karar kılacağız" dedi.



"Bu fani dünya, kıyamet gününü elbette görecek ve hepimizin bizi yaradan Allah’a mutlaka geri döneceğiz. Biz istiyoruz ki, dünyamızı, barış, huzur, kardeşlik içinde yaşayalım" diyen Başkan Nurullah Cahan, şöyle devam etti: "Dünyada geçirdiğimiz süre içinde hizmetler üretelim ve insanlarımıza daha iyi bir yaşama imkanları sunalım. Halkımıza daha güzel hizmetler üretelim ve Hakkı’n rızasını da böylelikle kazanmış olalım. Hizmetleri sekteye uğratmadan üretmemiz ve sizleri daha mutlu kılmamız için sistemdeki tıkanmaları gidermemiz gerek. Bunun için yol ve yordam belli. 16 Nisan’da verilecek olan evet oyu ile istikrarı kalıcı hale getirip, hizmetlerin hangi hükümet gelirse gelsin hiç bir şekilde sekteye uğramadığı ülke haline geleceğiz”. Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ise, seçim kapsamında görevli olduğu illere gittiği için mitinge katılamadı.
               
 
Editör: TE Bilişim