Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
 Uşak’ta milletvekili adayları belli oldu ve partiler seçim çalışmalarında ikinci bir yol daha almış oldu. AK Parti’de mevcut Milletvekili Mehmet Altay, 1. Sıradan aday gösterildi. Mehmet Altay’ı 2’inci Eyüp Gökhan Özekin isimli yüksek bir mimar yer alırken, 3’üncü sırada da Hüseyin Keskin yer edindi. AK Parti’den birinci sıra milletvekili adayı gösterilen Mehmet Altay, 2007’de partisinin 3’üncü sıra adayı olmuş ve 2011’de de ikinci sıradan milletvekili seçilmişti. Mehmet Altay’ın son üç seçimdir sıralamaya bu şekilde girmesi dikkat çekti. Yine AK Parti’de ikinci sıra adayı olan Gökhan Özekin, 26 aday adayı arasında yer almamıştı. Özekin’in genel merkez tarafından aday gösterildiği söyleniyor.

MHP’DE DURMUŞ YILMAZ 1. SIRA

MHP’de ise Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz birinci sıradan aday gösterilirken, ikinci sıraya işadamı Gökhan Özoğul yazıldı. MHP’de 3. Sıra adaylığa ise daha önce Uşak Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Muhammet Gür getirdildi. Bu seçime bağımsız olarak değil de parti bazında giren HDP de Uşak’tan aday gösterdi. HDP’nin Uşak adayları, Esengül Demir, Mustafa Kızıldağ ve Seyithan Yetkin’den oluştu.

CHP’DE LİSTE YSK’YA GİTTİ

CHP’de ise adaylar ön seçimle belirlenen Özkan Yalım, İsmet Akın ve Mustafa Aydın oldu. Söz konusu isimler YSK’ya parti genel merkezince bildirildi. 

Editör: TE Bilişim