Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Aybey Mahallesi iftarında vatandaşla bir araya geldi ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Cahan, Aybey Mahallesi’nin uzun yıllar alamadığı hizmeti bu dönemde gördüğünü belirterek, “İlimizde başlattığımız alt ve üstyapı hamlesi kapsamında, Aybey Mahallemizde de bir dizi çalışmaya imza attık. Ana yollarımızı asfaltla kapladık ve yakın bir dönemde çevre yolunu tamamlayacağız. Bu yolun da bitmesiyle yeni hastane ve üniversite güzergahına gidiş ve dönüşler çok kolay olacak. Halkımız şehir merkezine girmeden, hizmet alacağı kurumlara kolayla ulaşabilecek. Mahallemizde altyapıyı güçlendiriyoruz ve uzun vadede oluşacak sıkıntıların önüne geçeceğiz” dedi.



 KÜLTÜR MERKEZİ HALKIN HİZMETİNDE

Aybey Mahallesine geçtiğimiz hizmet yılında bir kültür merkezi kazandırdıklarını söyleyen Cahan, “Burada özel günlerde etkinlikler yapılabilecek. Özellikle hanımlarımız için bu mekanlar büyük yararlar sağlayacak” diye konuştu.


VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşla da sohbet ederek, talep ve beklentileri dinledi. İftar sonra çay sohbetine katılan Başkan Cahan, mahallenin oyun parkı ve diğer belediye hizmetleriyle ilgili taleplerinin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. 




Editör: TE Bilişim