AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 1 Kasım seçimleri öncesi teşkilat mensuplarıyla dayanışma kahvaltısında buluştu. Toplantıda bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Nasrettin Hoca fıkrası anlatarak, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Cahan, “Bilenler, bilmeyenlere 1 Kasım’ın önemini anlatsın” dedi.

SERVET KUŞ: GERÇEK MİLLİYETÇİ AK PARTİ’DİR

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 1 Kasım seçimi öncesinde, dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, milletvekili adayları Mehmet Altay, Alim Tunç, Hüseyin Keskin ve teşkilatın çeşitli kademelerinde görev alan partililerin buluştuğu kahvaltının onur konuğu, AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Necla Albayrak ve Kütahya Kadın Kolları’nın bir önceki Başkanı Ceyda Çetin Erenler oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 7 Haziran sonrasında Devlet Bahçeli’nin tutumunu eleştirdi. Türkiye’nin hükümetsiz kalmasında en büyük sorumluluğun Devlet Bahçeli’de olduğunu dile getiren Servet Kuş, “Milletimiz, kimin gerçekten milliyetçi olup olmadığını gördü. AK Parti, ülkenin menfaatleri ve ekonomik istikrar için elini değil gövdesini taşın altına koydu. MHP Lideri Bahçeli ise, hiçbir şekilde koalisyonda yer almayacağını belirterek, çözümsüzlüğü savundu ve bugün yaşanan sıkıntılara zemin hazırladı. AK Parti, hiçbir millet ayrımı yapmadan ve kardeşçe insanları bir çatı altında buluşturan bir partidir. AK Parti gerçek anlamda milliyetçidir ve büyük Türkiye’nin partisidir” dedi.


1 KASIM’I NASRETTİN HOCA FIKRASI İLE ANLATTI

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın satılan arsalarla ilgili verdiği 2 rakam arasında uçurum var! Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın satılan arsalarla ilgili verdiği 2 rakam arasında uçurum var!

Kahvaltıda bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da 1 Kasım seçimlerinin önemini, mizahi bir dille ifade etti. Nurullah Cahan, şöyle söyledi: “Sözü çok fazla uzatmayacağım ve sadece bir Nasrettin Hoca fıkrası ile gelinen noktayı özetleyeceğim.  Nasrettin Hoca bir gün camide vaaz edecekmiş. Cemaate, ‘Ey cemaat! Size, bugün ne söyleyeceğimi biliyor musunuz?’ diye sormuş. Cemaat ‘bilmiyoruz’ diye hep bir ağızdan seslenince. Hoca, ‘Madem bilmiyorsunuz bilmeyin daha iyi demiş’ Hoca minberden inip, gitmiş. Cemaat merak içinde kalmış. Ertesi gün Hoca minbere çıkınca yine, ‘Ey cemaat! Size, ne söyleyeceğimi biliyor musunuz?’ diye sormuş. Cemaat bu sefer anlatsın diye ‘biliyoruz’ demiş. Bunun üzerine Hoca, ‘Biliyorsanız niye anlatayım ki’ demiş. Yine minberden inip gitmiş. Cemaatin merakı iyice artmış. Bu sefer aralarında kararlaştırmışlar. Hoca bir daha sorarsa ‘kimimiz biliyoruz, kimimiz bilmiyoruz’ diyeceklermiş. Ertesi gün Hoca yine aynı soruyu sorunca, ‘kimimiz biliyoruz, kimimiz bilmiyoruz’ demişler. Nasrettin Hoca da; ‘O zaman bilenler, bilmeyenlere anlatsın’ demiş. Teşkilat mensuplarından ricam şu, bilenler bilmeyenlere 1 Kasım’ın Türkiye’nin huzuru, refahı ve istikrarı için önemini anlatsın”. Öte yandan AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Necla Albayrak ve partili Mehmet Göç de teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yaptı. Dayanışma kahvaltısının ardından, milletvekili adayları ve partililer İsmetpaşa Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

 

 

Editör: TE Bilişim