Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı
CHP Uşak İl ve ilçe örgütlerindeki kongreler kapsamında Karahallı İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongre sonunda CHP Karahallı İlçe Başkanlığına Mitat Şahin seçildi.



Kongrenin ardından bir açıklama yapan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “CHP Uşak İl ve ilçe örgütleri olarak bir yenilenme dönemine girdik. Kısa bir süre önce delegelerimiz belirlendi ve ilçe kongrelerimize Karahallı ile devam ettik. Önümüzdeki günlerde diğer ilçe kongrelerimizi de gerçekleştireceğiz. Burada birliktelik ruhunu çok iyi ortaya koyduk ve tek listeyle gidilen seçim sonunda Mitah Şahin ve yönetimi işbaşına geldi. Hepsini tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.  CHP Uşak İl Başkanı Karaoba, kısa bir süre önce hayatını kaybeden Karahallı CHP eski Başkanı Adem Uygun’u da andı. Karaoba, “Adem ağabeyimizin partimize büyük hizmetleri oldu ve kendisi çok sevdiğimiz biriydi. Bir kez daha mekanı Cennet olsun diyorum ve kendisini hiç unutmayacağımızı belirtmek istiyorum” ifadesini kullandı.


CHP, YERELDE VE GENELDE İKTİDARA YÜRÜYOR
CHP’nin Uşak’taki en güçlü parti olduğunu belirten Ali Karaoba, “Biz, siyaseti kendi menfaatleri için yapmayan, sadece ve sadece toplum yararını düşünen ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partiyiz. Partimiz, yerelde ve genelde attığı adımlarla vatandaşımız için hayati önem taşıyan ve konularda gerekli adımları attık. Yanlışların düzelmesi ve vatandaşımızın mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yaptık. CHP, şu anda yerelde ve genelde iktidara yürüyen bir partidir. Vatandaş mevcut iktidar partisinin uygulamalarından bıkmıştır. CHP olarak iktidara geldiğimizde ülkemizde adil bir sistemi hayata geçireceğiz. Halkımızın en büyük ihtiyacı hukuk ve adalettir ve bunu sağlayacak olan da CHP’dir” diye konuştu.


Karaoba, kongrelerin ardından partisinin 2019’da yapılması öngörülen yerel ve genel seçim hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.  
 
 
Editör: TE Bilişim