Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Örgütü yeni binasının tapusuna kavuştu. 7 Haziran seçimleri öncesi verdiği sözü tuttu. Zemin+ üç katlı binanın tapusunu, İl Başkanı Ferit Celal Güray’a törenle takdim etti. Törende bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Güray, yarın yapılacak olan il kongresinde aday olmadığını belirtti.  CHP Uşak İl Örgütünde tapu sevinci yaşadı. 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi il örgütüne en az 4 katlı bina vaadinde bulunan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydederek, yeni il binası tapusunu İl Başkanı Ferit Celal Güray’a törenle sundu.

“NE SÖZ VERDİYSEM YERİNE GETİRİYORUM”

Tapuyu il örgütüne verdikten sonra açıklama yapan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, “Milletvekili adayı olduğumda mevcut binanın yetersizliği ve partililerimin yakınmaları üzerine seçilirsem en az 4 katlı bir bina alıp il örgütüne devredeceğimi vaat etmiştim. İl başkanım ve yöneticilerimle Köme Mahallesi eski Kurtuluş İlk Okulu karşısındaki zemin+üç katlı binayı beğendik. Ben de burayı alarak, il başkanıma şu anda tapusunu verdim” dedi. Seçim öncesi partililerine ve Uşak halkına ne söz verdiyse bir bir yerine getirmeye çalıştığını kaydeden Yalım, “Yeni il binamızın açılışına 135 CHP Milletvekilini de davet edeceğim. Bundan sonra, da partilime seçmenime ne söz vermişsem hepsinin yerine getirilmesi için var gücümle çalışacağım ve çalışıyorum da, Uşak’ın sorunlarını da sürekli TBMM gündemine taşıyarak çözümlenmesi için de çaba gösteriyorum” açıklamasını yaptı.


Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!

GÜRAY; “ADAY DEĞİLİM”

Tapu devir töreninde konuşan CHP Uşak İl Başkanı Ferit Celal Güray, Milletvekili Özkan Yalım’a teşekkür etti. Güray, “Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla acısıyla tatlısıyla üç buçuk yıl partimizin başarısı için ter döktük. Sayın Yalım ve tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Partiyi devraldığımızda kasada 650 TL para vardı. Şu anda 17 bin TL para ve vekilimizin de büyük katkısı ile 4 katlı partimize ait yepyeni bir bina bırakıyoruz. Pazar günü yapılacak İl başkanlığı seçiminde yeni seçilecek İl başkanımız ve yöneticilerimiz, yeni binamızda daha iyi bir ortamda çalışma olanağına kavuşacak ve bizden devraldıkları bayrağı daha yükseğe taşıyacaklardır. Onlara da başarılar diliyorum”  şeklinde konuştu. Güray, “İl başkanlığına aday mısınız?” sorusuna; “Hayır, bu dönem kesinlikle aday değilim. Ama seçilen başkanımız ve yönetici arkadaşlarımıza başarılar diler, ben ve arkadaşlarım da CHP üyesi olarak yeni yönetim ve başkanımızla CHP nin başarısı için çalışacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. CHP Uşak İl Başkanlığı seçimlerinin 27 Aralık Pazar günü saat; 10:00 da İstanbul Düğün Salonu’nda yapılacağını belirten Güray, tüm CHP üyeleri ve Uşak halkını il başkanlığı seçimlerine davet etti.

Editör: TE Bilişim