Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

 “Teröristler kadar gururlu ve onurlu olmak” sözüne CHP’den tepki geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Teröristler kadar bizler gururlu, onurluolmazsak onların karşısına dikilmezsek bilesiniz ki bu ülkede büyük bir kırılma olur"şeklindeki sözleriyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba,“Milletimize hakaret eden Erdoğan, kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur”dedi. CHP Genel Merkezi’nin aldığı kararla tüm illerde eş zamanlı yapılan basınaçıklamasını yazılı olarak yapan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini protesto etti.

CEVABI HALKIMIZ VERECEK

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a halkın cevap söyledi. Karaoba, “Recep Tayyip Erdoğan, halkımıza karşı işlediği suçlar ve ettiği hakaretler nedeniyle mutlaka hesap verecektir."Bu halkın teröristler kadar onuru ve gururu yoktur" diyen Erdoğan'ı aziz halkımıza tevdi ediyor, onur ve gurur kavramları ağzına yakışmayanbu şahsa en güzel cevabı halkımızın vereceğine inanıyoruz. “ifadelerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim