Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) öğrencileri defile ve yıl sonu sergisi düzenlediler. Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   Öğrencileri,  2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilere ve velilerine bölümler hakkında fikir vermek amacıyla bir defile ve sene sonu sergisi düzenlendi. 



Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi ve defileye, okul öğrencileri ve veliler katıldı. Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kula, programın açılışında yaptığı konuşmada 2015-2016 eğitim öğretim yılında okulun Giyim Üretim Teknolojisi, El Sanatları, Çocuk Gelişimi, Güzellik Ve Saç Bakım Hizmetleri ve Bilişim Teknolojileri Bölümü, Grafik ve Fotoğrafçılık Bölümü, Yiyecek İçecek Bölümü ve Tekstil Teknolojileri Bölümünde eğitim gören 800 öğrencinin, öğretim yılı boyunca atölyelerinde ürettikleri ürünleri sergileme fırsatı yakaladıklarını, defilelerin günümüzde sosyal yaşamda ilgi gösterilen etkinlikler olduğunu ve bu tarz etkinliklerin meslek liselerine devam edecek öğrencilere meslekleri daha yakından tanımaya ve kendi mesleğini seçmeye fırsatı sunduğunu dile getirdi. Konuşmasının sonunda bu etkinlikte emeği geçen bütün öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürlerini bildirdi.



OSMANLIDAN GÜNÜMÜZE KIYAFETLER

Programda25 kız öğrencileri kıyafet öğrenciler tarafından tanıtıldı. Öğrencilerin kendi diktiği kıyafetler izleyicilerden büyük ilgi gördü. Defilenin konsepti, “Osmanlı’dan Günümüze Kadın Kıyafetleri” oldu. Osmanlı İmparatorluğu döneminde giyilen kıyafetlerin günümüze uygulanmış elbiseler ve Çanakkale Zaferi’ne gönderme yapan asker temalı elbiseler izleyicilerden büyük alkış aldı.



Defile sonrası öğrencilerin el emeği ve göz nuru olan sergi, Uşak Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve okul Müdürü Mustafa Kula tarafından açıldı.

Editör: TE Bilişim