Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

TRT 1’de, Cuma akşamları yayınlanan ve yapımcılığını AK Parti Uşak Milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin’in üstlendiği Milat dizisinin yeni bölümünü, dizi oyuncuları ve Uşak halkı birlikte izleyecekler. 29 Mayıs 2015 Cuma günü, saat 20.00’da, yayınlanacak olan ve çekimlerin büyük bir kısmı Uşak’ta yapılan 8’inci bölüm, Atapark konser alanına kurulacak dev ekranda halka birlikte izlenecek. Milat’ın yapımcısı ve AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin, “Son bölümün bir kısmını Uşak’ta çektik ve ilimizin tanıtımı için bir nebze de olsa katkı sağlamaya çalıştık. 8’inci bölümde Uşak’a daha fazla yer verdik ve oyuncularımız hala yeni bölüm için çalışmalarını sürdürüyor. Milat’ın oyuncuları ve ekibi, yeni bölümü, Uşak halkıyla hep birlikte izleyecekler. Tüm halkımızı, 29 Mayıs Cuma günü, Atapark’ta bulunan konser alanına davet ediyoruz” dedi.

UŞAK HALKI MİLAT EKİBİNİ BAĞRINA BASTI

Uşak’ın ekonomik ve sosyal anlamda bir çok ili geride bıraktığını ifade eden Eyüp Gökhan Özekin, kentin Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan sosyal ve ekonomik gelişmişlik endeksine göre 25’inci sırada yer aldığını belirtti. “İlimiz ekonomik ve sosyal bazda bir çok kente göre daha iyi durumda. Fakat bizim en büyük zenginliğimiz gönlümüz” diyen Eyüp Gökhan Özekin, “Uşak’ı sadece bugünü baz alarak değerlendirmemek lazım. Aşıklar şehri Uşak, çok farklı medeniyetlere ev sahipliği yaptı ve girişimci ruhunu her dönemde gösterdi. Ekonomik, sosyal ve kültürel varlıklarımıza artı değer katan ve sahiplenen Uşak halkı, Milat ekibini de bağrına bastı. Oyuncularımız, halkımızın geleneklerine bağlığını ve her şeyden önce sıcak kanlı yapısını çok beğendi. Uşak’ın daha çok tanınması için ekibimiz canla başla çalışacak” ifadesini kullandı.


AK PARTİ’DE MAHALLE MİTİNGLERİNE YOĞUN İLGİ

AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın 7 Haziran seçimleri öncesi yaptığı mahalle mitingleri devam ediyor.  Karaağaç Mahallesi’nin ardından Dikilitaş ve Fezvi Çakmak Mahallelerinde de miting yapan AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin, vatandaşa yeni dönemde ortaya konacak projeler hakkında bilgi verdiler. Her mitingde yaklaşık 2 bin kişinin bulunduğunu ve önümüzdeki günlerde köy ve mahalle mitinglerinin devam edeceği belirtildi. Öte yandan miting ve ziyaretlere AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, milletvekili aday adayları ve parti mensupları da katılıyorlar. 





Editör: TE Bilişim