Banaz'da CHP ve AK Parti'nin hedefe koyduğu adam: Zafer Arpacı! Banaz'da CHP ve AK Parti'nin hedefe koyduğu adam: Zafer Arpacı!
USAKPORT.COM///

Uşak’ta 2019 yerel seçimleri için aday adaylığı süreci, son 3 gün hareketlendi. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'de aday adayları yavaş yavaş netleşmeye başladı... 
Uşak’ta AK Parti’den şimdiye kadar avukat Fahrettin Tuğrul ve Mehmet Gün resmi aday adaylığı başvurusunu yaptılar ve evraklarını İl Başkanı Mehmet Çakın’a teslim ettiler. Yine AK Parti’den inşaat mühendisi Cafer Çankaya ve Emre Yeşilçiçek’in de aday adaylığı için başvuruda bulunacağı öğrenildi. Belediye Meclis üyesi Emine Yıldırım’ın da aday adaylığı için gerekli ücreti yatırdığı ve pazartesi günü başvuruda bulunacağı bilgisi verildi.

CHP’DEN 3 İSİM ADAY ADAYI OLUYOR
Uşak CHP’den ise şu ana kadar resmi başvuruyu yapan 2 isim oldu. CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar’ın aktardığına göre işadamı Asım Kalelioğlu ve inşaat mühendisi Beyhan Demirel’in aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptığı öğrenildi. Ayrıca Uşak Belediyesi’nde bir dönem İmar Müdürü olarak görev yapan Yüksel Doğan’ın da görevi gereği henüz resmi başvuruda bulunmadığı, fakat aday adayı olacağı bildirildi.

MHP’DE 3 ADAY ADAYI VAR, ANKARA’DA KULİS YAPAN SÜPRİZ BİR İSİM BULUNUYOR
Öte yandan Uşak MHP’den ise aday adaylığını uzunca bir süre önce açıklayan Uşak Belediyesi eski Özel Kalem Müdürlerinden Tuncay Akbulut, göreve talip olduğunu ifade etti. Yine MHP’den Uşak Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı olan İnşaat Mühendisi İsmail Yıldırım da aday adayı olurken, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın da görev isteyeceği kaydedildi. MHP Genel Merkezi nezdinde çalışmalarını sürdüren emekli bir üst düzey bürokratın da bulunduğu bildirildi.

İYİ PARTİ’DE MUHAMMET GÜR ADAY ADAYI OLABİLİR
İYİ Parti’de, daha önce Uşak Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen İnşaat Mühendisi Muhammet Gür’ün ismi ön plana çıkıyor. Aday adaylığı için henüz kesin bir karar vermeyen Muhammet Gür, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Gür, “Arkadaşların bu konuda bir talebi var ve bunu ilerleyen günlerde değerlendirir ve kararımızı veririz. Cenabı Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin” dedi.
 
Editör: TE Bilişim