AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, muhalefet partilerinin tek başına iktidar yerine koalisyon istediklerini belirterek, “Türkiye yıllarca koalisyonlardan zarar gördü ve istikrarsızlık halkımızı bıktırdı. AK Parti ile 13 yıllık tek başına iktidarı ile enflasyonun unutulduğu bir ülkede yaşamaya başladık” dedi.

MUHALEFET 2001 TÜRKİYESİ’Nİ İSTİYOR

Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Türkiye’nin 13 yıl içinde önemli yatırım hamleleriyle değişim ve dönüşümü yaşadığını söyledi. Duble yollar, hastaneler, üniversiteler, eğitim bazındaki çalışmalar ve ekonomik istikrarın AK Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla sağlandığını kaydeden Basri Yıldırım, “7 Haziran seçimlerine çok az bir süre kaldı ve muhalefetin yönetim mantığının hala değişmediğini görüyoruz. 2001’de bir kitapçık fırlatmayla başlayan kriz, uyumsuzluklarla kurulmuş koalisyon hükümetinin bir ürünüydü. Aradan yıllar geçti, Türkiye ve Uşak çok değişti, fakat muhalefet hala değişimden nasibini alamadı. Halkımıza boş vaatlerde bulunan CHP, MHP ve HDP, koalisyon naraları atıyor. İçi boş ve hiçbir anlam yüklenemeyen koalisyon anlayışı; krizlerin yaşandığı, insanların hep yarın ne olacak kaygısında bulunduğu ve geleceğinden endişe ettiği için bu cennet vatanı terk etmek isteyen gençlerin yer aldığı ucube bir düşüncenin eseridir. Oysa AK Parti, hala tek başına iktidar için yola çıktı ve gençlerin yarına umutlu bakması için sağlanan istikrar ortamını sürdürecek politikalar belirledi” diye konuştu.

KOLİSYON, ENFLASYON VE HUZURSUZLUKTUR

Halkın koalisyonlardan bıktığını vurgulayan Basri Yıldırım, şöyle söyledi: “Koalisyonlarla bu ülke hep geriye gitti ve sürekli değer kaybına uğradı. 3’lü koalisyonun olduğu dönemde çıkan gazeteler ve televizyonlarda iri  harflerle enflasyon canavarına vurgu yapılırdı. Şu anda en muhalif gazetelerde dahi enflasyon canavarı ifadesine rastlayamazsınız. Türkiye yıllarca koalisyonlardan zarar gördü ve istikrarsızlık halkımızı bıktırdı. AK Parti ile 13 yıllık tek başına iktidarı ile enflasyonun unutulduğu bir ülkede yaşamaya başladık. Halkımız istikrar ve huzur içinde yaşamaya AK Parti ile başladı. Allah’ın izni ile 7 Haziran günü Uşak’ta 3 ve Türkiye genelinde de 400 milletvekili çıkararak, istikrar ortamını sürdüreceğiz. Halkımızın taleplerine yanıt verecek yeni bir Anayasa yaparak, 2023 hedefleri doğrultusunda kararlı adamlarla yürüyeceğiz.”

ESNAF VE STK’LARI ZİYARET EDİYOR

Seçim çalışmalarıyla ilgili konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, teşkilatın bütün unsurlarının 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak seçimlere hazırlandığını söyledi. Köy ve mahallelerdeki toplantıların devam ettiğini belirten Basri Yıldırım, il ve ilçelerdeki esnafla sık sık buluştuklarını ve milletvekili adaylarının burada talepleri dinlediğini kaydetti. Sivil toplum kurumlarına yönelik faaliyetlere de ağırlık verdiklerini anlatan Basri Yıldırım, “Milletvekili adaylarımız Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin vatandaşın dertlerini dinliyor ve göreve geldiklerinde ne yapacaklarının bilinci ile hareket edecekler. Bu noktada 7 Haziran’dan sonra hiç zaman kaybetmeden ilimizin hayata geçireceği projeleri ve halkımızın talepleriyle ilgili çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim