UŞAK PORT /// Uşak CHP’den yeni bir isim daha milletvekilliği aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Uşak Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü görevinde bulunan Yüksel Doğan, CHP’den aday adayı oldu. Uşak’ın daha iyi noktalara gelmesi ve hak ettiği hizmetlerden yararlanması için aday adayı olduğunu belirten Yüksel Doğan, “2015 seçimleri gerek ilimiz ve gerekse ülkemiz için büyük önem taşıyor. Uşak’ın daha ileriye gitmesi ve adil bir sistem için bu dönem aday adayı olmaya karar verdim. Göreve geldiğimizde adaletsizliklere son vermek ve milletin birlik ve bütünlüğünü sağlamak için çalışacağız” dedi.

UŞAK CHP’DE YENİ BİR ADAY ADAYI

Uşak CHP’de aday adaylarının sayısı giderek artıyor. CHP’den kesin aday adaylığını açıklayan son isim Uşak Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü görevinde bulunan Yüksel Doğan oldu. Yüksel Doğan, aday adaylığını partililere açıkladı ve sosyal iletişim ağlarında bu konuyla ilgili sayfa oluşturdu. CHP’den aday adayı olan isimlerin eşitlik ve adaletten yana olduğunu dile getiren Yüksel Doğan, “Milletimizin menfaatlerini korumak için bu yola çıktık. Amacımız insanlarımızın temel sorunlara çözüm bulmaktır. Bu noktada aday adayı olan bütün arkadaşlarımızın aynı bilinç ile yola çıktıklarını görüyorum. Çünkü CHP, Türkiye’nin en köklü siyasi partisidir ve ülkenin birlik ve bütünlüğü için bugüne kadar yaptığı fedakarlıklar da ortadadır. Bu noktada Uşak’a ve Türkiye’ye hizmet yolunda biz de görev almak istedik ve aday adaylığımızı açıkladık” dedi.

TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!

ADAYLARIMIZIN YANINDA YER ALACAĞIZ

Siyasetin nezaket gerektirdiğini kaydeden Yüksel Doğan, “Aday olmak veya olmamak önemli değil, mühim olan partimizin bu seçimden zaferle ayrılmasıdır. Bütün aday adayı arkadaşlarımız bir birinden değerlidir. Bu noktada aday olsak da olmasak da, aday gösterilecek arkadaşlarımızın yanında yer alacağız ve partimizin iktidar olması için canla başla çalışacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim