Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
 Ayna Evinde Karardı

3. Lig 1. Grupta, ilk maçında Manisa Belediyespor ile karşılaşan Uşak Ayna Halk Oyunları Gençlikspor, evinde 3-0 yenildi.

Bu yıl Bayanlar 3. Ligi 1. Grupta  mücadele eden Uşak Ayna Halk Oyunları Gençlikspor, Atatürk Spor Salonu’nda grubun en güçlü ve 2. Ligi hedefleyen takımı Manisa Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Ayna Halk Oyunları Gençlikspor sahaya: Damla, Derya, Ferda, Tuğçe, Nilay ve Deniz altısıyla çıktı. Manisa Belediyespor ise; Buket, Özge, Ayşin, Elif, Oyua ve Emine altlısı ile mücadeleye başladı.

Maçın ilk iki sayısını Aynaspor aldı. Beraberliği yakalayan Manisa Belediyespor ise peş peşe aldığı sayılarla bir anda skoru 7- 20 ye getirerek farkı açtı. Toparlanan Uşak takımı 13- 20 ye getirse de Manisa takımı ilk seti 13-25 önde kapadı.

İkinci seti de hep önde götüren konuk takım, bu seti de 18-25 kazandı. Üçüncü ve son sette, biraz daha derli toplu oynayan Ayna’nın kızları, gerilerden gelerek skoru 17-17 berabere yaptılarsa da, Manisalı kızlar tecrübelerini konuşturarak bu seti 22-25, maçı da 3-0 kazanarak, 2. Lige çıkma yolunda iddialarını ortaya koydular.

Uşaktan ilk kez bir takımın mücadele ettiği 3. Lig kızlar Voleybol maçını, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin de izledi.

“GENÇ VE TECRÜBESİZ BİR TAKIMIZ”

Uşak Ayna Halk Oyunları Gençlikspor Kız Voleybol takımı Antrenörü Erdal Tunca, evinde yenilmelerinin nedenini takımının genç ve tecrübesiz olmasına bağladı. Tunca, “Manisa Belediyesopor, grubumuzun en güçlü ve tecrübeli takımı. Oyuncularım, kafa olarak maça hazır çıkmamışlar. Bu hafta, İzmir deplasmanında Gazi Gençlikspor ile karşılaşacağız. Bu maçtan galibiyetle dönerek bir galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Tunca, “Kızlarım, Uşak’ı temsil ediyor. Aslında, 3. Lige çıkmaları büyük başarıdır. Uşak bu çocuklara sahip çıkmalıdır. Sonuçta, 3. Ligde Uşak’ı temsil ediyor ve adını duyuruyoruz” diyerek Uşak’tan destek istedi.

Editör: TE Bilişim