Uşak Belediye Meclisi’nin konukları, Türkiye de ve uluslararası yarışmalarda derecelere girerek Uşak’ın adını duyuran sporcu ve antrenörleri oldu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, başarılı sporculara ve antrenörlere cumhuriyet altını, eşofman ve spor ayakkabıları hediye ederek ödüllendirdi.

Uşak Belediye Meclisi’nin şampiyon konukları, Başkan Cahan ve her parti grubundan bir meclis üyesinin taktığı cumhuriyet altını ve spor malzemeleri ile onurlandırıldı.

Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok

Sırbistan da yapılan Güreş Minik Bayanlar Şampiyonasında 34 kiloda Balkan Şampiyonu olan Aysun Paralı’ya ve antrenörü İsmail Bingöl’e 2 Cumhuriyet Altınını takan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eşofman ve spor ayakkabılarını da takdim ederek kutladı.

Uşak Belediye Meclisi CHP Grubu adına da tek kadın üye olan Aynur Yurtsever, Kick-Boks Türkiye Gençler, Büyükler ve Yıldızlar Şampiyonasında dereceye giren sporcuların hediyelerini hocaları Murat Ovacık’a 3 adet Cumhuriyet Altını taktı. Yurtseven, sporculara verilmek üzere, bir adet eşofman takımı ve bir çift spor ayakkabısını da Murat Ovacık’a takdim etti.

MHP Grubu adına da Necmi Dursun, Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate şampiyonasında derece alan sporcuların hediyeleri, 1 adet Cumhuriyet Altını, 1 adet eşofman takımı ve bir çift spor ayakkabısını antrenörleri H. Dinçer Güngör’e takdim etti.

AK Parti Grubu adına da Meclis üyesi Murat Kiriş, Jujitsu Türkiye Şampiyonasında minik, yıldızlar gençler ve büyükler kategorisinde dereceye giren sporcuların hediyesi olan,  1adet Cumhuriyet Altını, 1 adet eşofman takımı, 1çift spor ayakkabısını antrenör Savcı Göktaş’a takdim etti.

‘UŞAK’IN GURURU OLDULAR’

Uşak adına yarışan sporcuların Türkiye ve yurt dışında Uşak’ı gururu olduğunu kaydeden Cahan, “İlimizde her yönüyle sporda başarı hedefiyle çalışmaları sürdürüyoruz. Belediye olarak spora desteklerimiz artarak sürecektir. Sporda günden güne daha iyi konuma geliyoruz. Kurduğumuz Spor Müdürlüğümüz kentimizde sporun sevdirilmesi ve başarıyı hedeflemektedir. Bu bağlamda başarılar elde edilmekte ve sporcularımız gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında başarılarıyla gururumuz olmaktadır.  Bu nedenle kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim