Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu
Uşak’ı temsil eden Muratbey Uşak Basketbol Takımı, yarın kendi evinde, PAOK ile oynayacağı, FIBA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi, Bolulu Hasan Usta Uşak Şubesi’nde moral kahvaltısı yaptı. Bolulu Hasan Usta Uşak Şubesi’nin sponsorluğunda yapılan kahvaltıda konuşan Kulüp Başkanı Ömer Özden, Demir İnşaat Büyükçekmece galibiyetinin ardından takımın iyi bir hava yakaladığını belirtti.



Ömer Özden, “Ekip olarak, hem ligde, hem de Avrupa’da mücadele ediyoruz ve galibiyet serisini devam ettirmek için yoğun bir özveri gösteriyoruz. Önceki haftalarda aldığımız bazı mağlubiyetler oldu, fakat takım olarak kenetlenerek bu kötü gidişe dur dedik. Yarın önemli bir maça daha çıkıyoruz. Yunanistan’ın PAOK ekibiyle, kendi evimizde Şampiyonlar Ligi mücadelesi vereceğiz. Ekibimiz iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ve maç öncesi iyi bir motivasyon yakaladı. Bu maçı kazanıp, Uşak halkına ve tüm Türkiye’ye armağan edeceğiz” dedi. Ömer Özden, takıma verdiği desteklerden dolayı Bolulu Hasan Usta Uşak Şubesi yöneticilerine teşekkür etti. 




Öte yandan Muratbey Uşak koçu Ozan Bulkaz, PAOK karşısında da galibiyet alıp Avrupa’da da çıkışa geçmek istediklerini belirtti. Bulkaz; “Uzun bir süre sonra kaptan Mesut hariç tam kadro çalışmaya ve maç oynayan kadromuza geri döndük. Takıma bir veya iki takviye yapabiliriz bununla ilgili araştırmalarımız sürüyor. Şuan önümüzde PAOK maçı var, buna konsantre olduk. Yarın akşam ki maçı kazanarak bizleri iyi ve kötü günde yalnız bırakmayan, desteklerini eksik etmeyen taraftarımızı hediye etmek istiyoruz” dedi. Karşılaşma Çarşamba günü Uşak Üniversitesi Spor Salonunda saat 20:00’de başlayacak.






 
Editör: TE Bilişim