Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü
Espadril Ayakkabı
1970-71 li yılların vazgeçilmez ayakkabı modellerinden olan , rahatlığı ve şıklığı ile günümüzde de tercih edilmektedir. Üst kısmı genellikle pamuklu kumaştan yapılan taban kısmı ise bir halatın şekillendirilmesinden oluşan ayakkabılar,  yaz aylarında ayakları yakmadan ve terletmeden giyilebildiği için konfor ve rahatına düşkün olanların tercih sebebidir.
Espadril ayakkabı modelleri tercihleri
Genelde tabanları hasır örgü olan ve düz taban tercih edilen modeller, son zamanlarda kalın topuklu modelleri ile de göz doldurmaktadır.  Kumaş kısmı sade, desenli ve baskılı kumaştan yapılan Espadril ayakkabı modellerinde genellikle keten ve pamuklu kumaşlar kullanılmaktadır.
Farklı kumaşlardan da üretilebilen modellerde, kullanıldığı yere göre, pullu, payetli, dantelli, geometrik desenli, zımbalı modeller tercih edilebilir. Rahatlığı nedeniyle düğünlerde gelin ve damatların gözdesi olan modellerde, gelinlik altına pullu dantelli kumaşlar kullanıldığı gibi, erkek takım elbiselerin altına kullanılan Espadril Ayakkabı spor modeli, kıyafete farklı bir şıklık katmaktadır.
Yazın kısa şortların, uzun kısa elbiselin altına giyilen babet ya da yüksek ve kalın topulu ayakkabılar, sonbaharda da deri ceketin altına zımbalı model seçeneği ile ayrı bir şıklık kazandıracaktır. Bu şıklığı yakalamak için sayfasınız ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.
 
 
Editör: TE Bilişim