Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, bugün Ankara’da Türkiye Kupası için mücadele edecek olan cirit takımlarından, Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü ve Genç Bozkuşlar Atlı Cirit Spor Kulübü’nün yol ve yemek giderlerini karşılayarak, müsabakalara katılmaları konusunda destek verdi. 



    Atlı ciritte Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olan Uşak’tan 2 takım, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Kupası müsabakalarına katılmaya hak kazandı. AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, her iki takımın yol ve yemek masraflarını karşılayarak, destek verdi. 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’ndan uğurlanan Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü ve Genç Bozkuşlar Atlı Cirit Spor Kulübü’nün ciritçileri, Mehmet Çakın’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 



    Göreve geldiğinde cirite gerekli destekleri vereceklerini belirten Mehmet Çakın, “Uşak’tan 2 takımımız, Türkiye Kupası için yola çıktılar ve ümit ediyoruz ki, finalde bizim takımlarımız yarışsın ve kupa ilimize gelsin. 31 Mart’tan sonra göreve gelirsek, ilimizin tüm geleneksel spor dallarına destek olacağız. Cirit ve diğer dallarla ilgili eksikleri gidereceğiz ve ilin tanıtımı adına büyük işlere imza atacağız. Ben ilimiz adına mücadele edecek olan Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü ve Genç Bozkuşlar Atlı Cirit Spor Kulübü’nün sporcularına başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim