Muratbey Uşak Sportif de Şok istifa

Uşak’ı BEKO Basketbol Ligi’nde başarı ile temsil eden Muratbey Uşak Sportif’in 4 yıldır Başkan yardımcılığı görevini sürdüren Osman Tekbaş, bu görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol

Uşak Sportif’in BEKO Basketbol Ligine çıkmasında büyük emeği geçen Kulüp başkan yardımcısı olarak 4 yıldır hizmet veren Osman Tekbaş, yerel basın kuruluşlarına geçtiği mesajında başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

“BAYRAĞI DEVRETME ZAMANI”

Mesajında, istifa nedeni konusunda bir açıklamada bulunmayan Tekbaş, neden olarak ‘gençlere bayağı devretme zamanı’ ifadelerine yer verdi.

Tekbaş’ın istifa açıklamasının tam metni şu şekilde:

“2. ligde bu takımın başına bir avuç cengaver arkadaşımla gelmiştik. O inanç ve azimle ilk yılımızda herkes küme düşmemizi beklerken biz Beko Basketbol Liginde yükselmiştik. Bu ligde imkânlarımız ölçüsünde hep başarılarla geçti yıllar. Play Oflara girdik, Avrupa kupalarına gittik, Uşağın yerini haritada gösteremeyecekleri, bütün büyük takımları buradan mağdur uğurlayarak ezber bozduk. Spor otoritelerinin methiyeleriyle gururlandık. Bütün bu başarıların sırrı; takımla, hocamızla, teknik kadro ve yönetimimizle aile olabilmemizdi. Zor günlerimizde hep birbirimize destek olduk. Gece gündüz bu takımla ve dertleriyle yaşadık. Şüphesiz büyük sevinçleri de.

Bu ailenin 4 sezonluk başkan yardımcılığım dönemimde bana yaşattıklarından herkese müteşekkirim. Şimdi bu bayrağı devretme zamanı. Bizlerden daha iyi işler yapacak ve yeni heyecan getirecek yöneticilere bırakma zamanı. Kalbimin her zaman bu takımla atacağını özellikle belirterek, üzerine titreyerek büyüttüğümüz takımımızın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla arz ederim. “

 

Editör: TE Bilişim