Uşak Organize Sanayi Bölgesi (OSB), “5.Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” Uşak UOSB Karması ve Uşak Gazeteciler Derneği Futbol takımlarının yaptığı açılış maçı ile başladı. Açılış maçında, UOSB Karması Basın Sporu 7-1 yendi.

Bu yıl 17 takımın katıldığı “UOSB Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”  Uşak UOSB Karması ve Uşak Gazeteciler Derneği Futbol takımlarının yaptığı açılış maçı ile başladı. İlk resmi maçta ise; Serenova Seramikspor, Balta Orient’i 9-0 yendi.

Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri

 Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Uşak OSB Başkanı Ali Yıldırım, “Turnuvanın amacına hizmet etmesini isteyerek” hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu. Geleneksel hale gelen Uşak Organize Sanayi Bölgesi (OSB), “ 5.Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” na bu yıl 17 takımın katıldığı açıklandı. Turnuvanın açılış töreninde; Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, iş adamları ve turnuvaya katılan takımların futbolcuları hazır bulundu.


Burhan Uysal’ın organize ettiği ve kadrosunda yer aldığı UOSB Karmasında Uşak’ın eski meşhur futbolcularından, Muammer Arpacı, Ayhan Aytaş, Üstün Yücel’in  (Paşa Üstün) yer aldı.

UGD Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Yavaş’ın kadrosunda yer aldığı ve organize ettiği Uşak Gazeteciler Derneği Futbol takımında; Halil Ege Akdağ, Ramazan Çetiner, Şenol Yeşilova, Dursun Sırıklıgil, Berkay Özyayla, Davut Karakaya, Kerim Çiber, Vedat Deli, Muhammed Ali Bektaş, Gökhan Güçyeter, Volkan Yörük,  Ahmet Ünalan ve Halil Çavuşoğlu gibi isimler forma giydi.

Maçın 15. Dakikasında Kerim Çiber’in attğı golle 1-0 öne geçen gazeteciler, art arda yedikleri gollerle ilk yarıyı 2-1 mağlup tamamladı. İkinci yarıda da hız kesmeyen UOSB Karması sahadan 7-1 galip ayrıldı.


YILDIRIM; “RENKLİ BR AÇILIŞ OLDU”

Turnuvanın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, “Bu yıl 5. Düzenlediğimiz futbol turnuvasının adı üzerinde, kardeşlik ve üretimde kaynaşmalara vesile olmasını diliyorum” dedi. Bu yılki turnuvanın açılışının değişik bir konseptle yapıldığını kaydeden Yıldırım, “Yıllardır, her türlü faaliyetlerimizi duyurmada bizim sesimiz ve gözümüz olan Uşak basını, açılış maçı teklifimizi kabul ederek, turnuvamıza renkli bir başlangıç yapmamız sağladılar. Başta, Uşak Gazeteciler Derneği Başkanı Sayın Salih Kılınç olmak üzere, turnuvamıza katılan tüm Uşaklı basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GELECEK YIL RÖVANŞI ALACAĞIZ”

Uşak OSB’de üretim yapan 300’e yakın firma olduğunu ve burada 11 bin işçinin çalıştığını hatırlatan UGD Başkanı Salih Kılınç, “Uşak OSB aynı zamanda Türkiye’nin en büyük 26. OSB’sidir. Başkan Sayın Yıldırım, her yıl başarı ile düzenlediği, “Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” ile OSB de işveren ve işçiyi bir araya getiriyordu. Bu yıl Uşak basınına yaptığı nazik daveti ile bizleri de bu büyük aile ile kaynaştırdı. Gerçi 7-1 yenilmeseydik iyi olurdu. Amam bizde gelecek yıl sahaya takviyeli olarak çıkıp bu maçın rövanşını farklı bir şekilde alacağız” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

 

Editör: TE Bilişim