Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2. Lig’de mücadele eden ve 20 Ocak 2019 Pazar günü, sezonun 2’inci yarısının açılış maçına çıkacak olan UTAŞ Uşakspor’un yönetici, teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya geldi.



UTAŞ Uşakspor Yönetim Kurulu Başkanı Seyfullah Furtuna ve Teknik Direktör Bahri Kaya’nın da katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Cahan, göreve geldiğinde kente profesyonel futbol takımı sözü verdiğini belirterek, “Bu sözümüzü unutmadık ve yerine getirmek için büyük bir özveri ile çalıştık. Takımımızı geldiğimizde amatör ligden aldık ve 2’inci Lig’e kadar çıkardık. Bunun yerine getirilmesinde teknik heyetten, futbolcusuna, malzemecisinden, kulübün en tepesindeki yöneticiye kadar herkesin emeği oldu. En büyük emeği de takımımızı yalnız bırakmayan Aşigolar verdi” dedi.



UTAŞ Uşakspor’un sezona iyi başladığını, fakat son dönemlerde yapılan hatalardan dolayı puan kayıpları nedeniyle istenen sonuçların alınmadığını dile getiren Başkan Cahan, “Her şeye rağmen takımımız play-off iddiasını sürdürüyor ve bir üst lige çıkmaya muktedir takımlar arasında gösteriliyor. Pazar günü ligin ikinci devresi başlayacak ve ilk maçımızda Hacettepe’yi ağırlayacağız. Bu maçtan 3 puanla ayrılacak ve bir üst lig için çıktığımız yolumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Ben ve arkadaşlarım, elimizden geldiği ölçüde takımımıza destek olmayı sürdüreceğiz ve Uşakspor taraftarına hak ettikleri galibiyet sevinçlerini yaşatacağız” diye konuştu. 



Öte yandan Başkan Cahan, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: TE Bilişim