Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü
    Türkiye Muaythai Federasyonu İzmir İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde düzenlenen “Mücahit Bahattin Yıldız Ege Bölge Muaythai Şampiyonası”nda mücadele eden Uşak Şampiyon Spor Kulübü'nün sporcuları, önemli başarılar elde ederek kente döndüler. 

    Türkiye Muaythai Federasyonu İzmir İl Temsilciliği 2018 yılı faaliyet programında bulunan “Mücahit Bahattin Yıldız Ege Bölge Muaythai Şampiyonası” gerçekleşti. Şampiyonaya İzmir, Aydın, Manisa, Kütahya, Afyon, Uşak, Antalya ve Muğla illerinden yaklaşık 300 sporcu katıldı. Uşak Şampiyon Spor Kulübü'nün turnuvaya dahil ettiği 19 sporcunun hepsi dereceler aldılar ve takım bazında da Ege Bölge 3'üncülük kupasını kente getirdiler. 


    Uşak Şampiyon Spor Kulübü, turnuvadan 5 altın, 8 gümüş ve 6 bronz madalya ile döndü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Savcı Göktaş, elde edilen başarının kent için önemli olduğunu ve önümüzdeki günlerde yapılacak turnuvalara daha sıkı hazırlanacaklarını söyledi. Göktaş, "Zorlu ve çekişmeli müsabakaların sonunda iyi bir derece elde ettiğimizi düşünüyorum. Gönlümüz Ege Bölge Şampiyonluğunu isterdi, fakat bu seferlik 3'üncülükle yetindik. Sporcularımız bireysel bazda önemli başarılar elde etti ve hepsi madalya aldı. Madalya almadan ilimize dönmeyen bir tane dahi sporcumuzun olmaması, bu işe verdiğimiz önem ve gayretin bir nişanıdır. Bizler kendi özverimiz ve yaptığımız fedakarlıklarla buraya kadar geldik ve burada eksiklerimizi de görme fırsatı bulduk. İlerleyen turnuvalara daha sıkı çalışacağız ve eksiklerimizi bir kez daha gözden geçirerek, bölgesel, ulusal ve uluslararası arenada daha büyük başarılar elde edeceğiz" dedi. 



Bir diğer Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Fehmi Bilen de, "Sporcularımızın sahaya çıkmaları, kulüp çatısı altında ilimizi temsil etmeleri bizim için onurdur. Hepsi emeklerinin karşılıklarını bir şekilde aldılar. Kimi altın, kimi gümüş ve kimi de bronz madalya aldı ve derece almayan tek sporcumuzun dahi kalmaması bize gurur verdi. Hepsine teşekkür ediyorum ve önümüzdeki müsabakalarda onlardan daha büyük başarılar bekliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza aynı disiplin ve kararlılıkla devam edeceğiz" diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim