UŞAK’TA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Uzun yıllar kadın gazetecilerin görev yapmadığı Uşak’ta ilk kez bir kadın spor muhabiri görev yaptı. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Ayşegül Özgür, önce basketbol maçında sonra futbol maçında görev yaparak, Uşak’ın ilk kadın spor muhabiri oldu.

Bursalı olan 19 yaşındaki Ayşegül Özgür, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2 sınıf öğrencisi. Gazeteciliğe ve spor muhabirliğine çocukluğundan bu yana ilgi duyduğunu kaydeden Özgür, cumartesi günü Uşak Sportif Basketbol Takımı – İstanbul BŞB maçını takip etti. Genç kız Pazar günü de Uşak Sportif – Selvioğluspor maçında foto muhabiri olarak başarı ile görevini yerine getirdi.

“ÇOCUKLUK AŞKIM”

Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri

Gazetecilik ve spor muhabirliği aşkının çocukluktan geldiğini belirten Ayşegül Özgür, “Küçükken Bursa’da babamla maçlara giderdim. Kale arkasında görev yapan foto muhabirleri çok ilgimi çeker, onlar gibi olmak isterdim. Gazetecilik ise zaten tutkumdu. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesini kazanınca bu isteğimi gerçekleştirme fırsatı buldum. Uşak’taki gazeteci ağabeylerim ve büyüklerim de bana yardımcı oldu. En büyük tutkumu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum” diyerek sevincini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim