Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
 USAKPORT.COM//
Bölgesel Amatör Lig 8'inci grupta, 5 Mart Pazar günü oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan UTAŞ Uşakspor ve Ödemişspor maçında yaşananlar, Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" isimli programa damgasını vurdu. İlk yarısı 0-0 sona eren ve ikinci yarının 51'inci dakikasında N. Wogbo‘nun gölünden sonra Ödemişsporlu Serdar ile Utaş Uşaksporlu Ömercan arasında kısa süreli gerginlik yaşanması ve 65'inci dakikada Ödemişsporlu Serdar kendi sahası içinde rakibi Ömercan’a tekrar sert müdahale etmesi sonucu, hakem Ferudun Daldaş tarafından çıkan kırmızı kartla gerilim artmıştı. Ayrıca, Ödemişspor’un takım kaptanı Serdar rakibi Ömercan’a koşarak kafa atınca saha bir anda karışmış ve hakem maçı yarıda bırakmıştı. Bu kararın ardından UTAŞ Uşakspor, galip olduğu maçtan 3 puan alamamıştı.

ORTADA BÜYÜK BİR TEZGAH OLDUĞU SÖYLENİYOR
Yaşanan olaylar, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın ricası üzerine Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da gündeme geldi. Beyaz Futbol'un moderatörü Ertem Şener, "UTAŞ Uşakspor öndeyken, rakip takımın oyuncusu kafa atıyor ve maçta olaylar çıkıyor. Federasyona sesleniyorum lütfen bu olaya el atın. Bu, Uşak Belediye Başkanı'nın ricasıdır. Lütfen bu takımın hakkını verin. Uşakspor maçında çok önemli detaylar var. Ödemiş eğer bir haksızlığa uğradıysa, onun hakkı verilsin. Uşakspor'un hakkı yenmiş ve ortada enteresan bir tezgah olduğu söyleniyor" dedi. Ahmet Çakar da, UTAŞ Uşakspor'un hakkının yendiğini belirtti. Beyaz Futbol'daki bu yorumlar, uzun süre sosyal medyada konuşuldu.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim