Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
                UTAŞ Uşakspor, bugün kader maçına çıkıyor. Bölgesel Amatör Lig'in 8. Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve 3. Lig'e yükselmek için play-offa kalan UTAŞ Uşakspor, bugün Eskişehir'de , Bucak Oğuzhanspor ile karşılaşacak.
             Uşak Belediyesi, maça en az bin taraftarın gitmesi için 100 otobüsü seferber etti ve taraftar yola çıktı. Ayrıca kendi imkanlarıyla da taraftar Eskişehir'in yolunu tuttu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, takımın bugün önemli bir maça çıkacağını ve 50 yıllık köklü bir kulübün yeniden adını profesyonel liglere yazdıracaklarını söyledi.
                Başkan Cahan, "Bugün yapacağımız maç için oyuncularımız yoğun bir antrenman döneminden geçti. İnanıyoruz ve bugün başaracağımızı biliyoruz. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu üst seviyede ve taraftarımızın bizi yalnız bırakmaması önemli. Saat 15:00'da başlayacak olan maça daha fazla taraftarımızın gelmesini temenni ediyorum. Haydi Uşak, birlik olalım ve takımımızı yalnız bırakmalıyım" dedi.
               
 
Editör: TE Bilişim