Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
    Düzyurtspor'u deplasmanda 5-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde eden lider UTAŞ Uşakspor, 2 basamak gerisinde zirve mücadelesi veren Kızılcabölükspor maçına hazırlanıyor. 



    4 Mart 2018 Pazar günü, Uşak 1 Eylül Stadyumunda oynanacak maçın hazırlıklarına Ilıcaksubaşı'ndaki tesislerde devam eden UTAŞ Uşakspor'da morallerin iyi ve oyuncuların istekli olduğu görüldü. Teknik Direktör Hakan Şapçı, gözetiminde yapılan antrenmanda takımın eksik olduğu noktalara ağırlık verildi ve Kızılcabölükspor maçı önü taktiksel çalışmalar yapıldı. 



    UTAŞ Uşakspor'un bu yıl 2. Lig vizesi alması için yönetim, teknik heyet ve oyuncularla uyumlu bir dönem yakalandığını söyleyen UTAŞ Uşakspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, ligde hiçbir maçın kolay olmadığını belirterek, "3. Lig bir üst lige çıkmak için takımların yoğun emek ve özverisi gösterdikleri bir mecra. Bizler de UTAŞ Uşakspor olarak bu sezon 2. Lig vizesi için çabalıyoruz. Şu anda lideriz ve Uşak için aldığımız sorumluluğun farkındayız. Ligde kolay veya zor maç diye bir kavram yok. Her maçın ayrı bir önemi ve ciddiyeti var. Bu nedenle Kızılcabölük maçına yoğun bir hazırlık yapıyoruz. Oyuncularımız rehavete kapılmadan bu maçta da galibiyet için oynayacaklar ve 3 puanı alarak şampiyonluk yolunda yürümeye devam edecekler" dedi. Çümen, taraftarın bu maça daha fazla katılım sağlamasını istediklerini ifade ederek, "Uşak'ın daha üst liglere çıkması için bu pazar günü, tüm halkımızı maça bekliyoruz" diye konuştu. 

 
Editör: TE Bilişim