USAKPORT.COM // Bölgesel Amatör Lig’e 3. Lig parolasıyla hazırlanan UTAŞ Uşakspor, yeni sezon öncesi ilk idmanını yaptı. Ilıcak Subaşı’nda bulunan spor tesislerindeki ilk antrenmana, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, Kulüp Başkanı Ergün Kırdinli, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Kulüp Kaptanı Feyyaz Atalay ve yöneticiler katıldı. Kurban kesimi ve futbolculara tatlı ikramında bulunulan antrenmanın ardından açıklama yapan UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, “Bu yıl iyi bir ekip oluşturduk ve 17 yeni oyuncuyu takımımıza kazandırdık. Önümüzdeki günlerde kalan eksikleri tamamlayacağız ve bu sezon sonunda Uşak’ı 3. Lig’e çıkaracağız” dedi. Kulüp Başkanı Ergün Kırdinli, takımın moralinin yüksek olduğunu ve kampa Nevşehir’de devam edeceklerini söyledi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol




UTAŞ UŞAKSPOR, TOPBAŞI YAPTI

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de Uşak’ı temsil edecek olan UTAŞ Uşakspor, Ilıcak Subaşı’nda ilk antrenmanını yaptı. İlk idman nedeniyle kurban kesen kulüp yöneticileri, takımı yalnız bırakmadı.  UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, kentte futbolun hak ettiği yerlerde olmadığını ve bu nedenle takıma önemli ölçüde destek vereceklerini söyledi. Uşak’ta futbola gönül veren önemli bir kitlenin bulunduğunu ifade eden Ali Rıza Çümen, “Yeni bir sezon başlıyor ve artık daha önceki dönemlerde yapılan hataları konuşmak yersiz. Biz önümüzdeki dönem takımımızın en üst seviyede futbol oynaması için maddi ve manevi gerekli katkıları sağlayacağız. Takımımız, Uşaklı taraftarımızın yüzünü güldürmek için canla başla çalışmaya başladı. Bu sezon ligin flaş takımı biz olacağız ve sezon sonunda 3. Lig’e yükseleceğiz” diye konuştu.

TAKIMIN MORALİ ÜST SEVİYELERDE

Futbolcuların ve teknik kadronun kısa süre içinde uyumu sağlayacağını dile getiren Kulüp Başkanı Ergün Kırdinli, takımın moral ve motivasyonunu üst sevide tutacaklarını kaydetti. Kırdinli, “Oyuncularımızın üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına inancımız tam. Takım içinde şimdiden forma için tatlı bir rekabet başladı ve kemik kadro önümüzdeki günlerde netleşir. Futbolcularımızla iyi bir iletişimimiz var ve gönül birlikteliğimiz sürekli daim olacak. İnşallah sezonun sonunda taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadesini kullandı. 

Editör: TE Bilişim