YAZ SPOR OKULLARINA DAVET

Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, 29 Haziran da yapılacak olan yaz spor okulları resmi açılı törenine tüm velileri davet etti.

Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü

Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, Uşaklı ailelerin çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Yaz Spor Okulları’nda yaklaşık 5 bin öğrenciye spor branşlarında kurslar düzenleyeceklerini belirten Mercan, öğrencilerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini istedi.

Yaz spor okullarının kayıtlarının başladığını ve resmi açılış törenlerinin 29 Haziran’da yapılacağını kaydeden Mercan, “Genel Müdürlüğümüz, teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran’da Türkiye’de 81 ilde aynı anda yaz spor okullarını resmi olarak başlatmaktadır. Bizde 29 Haziran’da Yaz Spor Okulları açacağız. Tüm aileleri çocuklarını spora yönlendirmelerini istiyoruz. Bu doğrultuda çocuklarımız hem spor yaparak eğlenecekler hem de obezite ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmış olacaklar” dedi.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü birçok spor branşında yaz spor okulları açarken,  İl Müdürü Mercan,  tüm gençleri spora davet ederek kayıtların tüm hızıyla spor tesislerinde ve ilçe müdürlüklerinde devam ettiğini söyledi.

Deneyimli antrenörlerin yaz spor okullarında görev yapacağını ve gerekli tüm imkanların seferber edileceğini vurgulayan Mercan, amaçlarının tüm Uşak gençliğine spor ve gençlik hizmeti vermek olduğunu söyledi. Mercan,   “Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz tatilinde tüm gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Mercan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İl Spor Merkezleri ile Engelliler İl Spor Merkezlerinin tanıtımı için  İl Müdürlüğümüzce yerel basında haberleri yapılarak ve antrenörlerimiz  tarafından ilk ve orta öğretim kademesindeki okullar gezilerek , el broşürü ve afişlerin dağıtımı yapılarak gerekli tanıtımlar yapılmıştır.

İl Spor Merkezleri ile Engelliler İl Spor Merkezleri bünyesinde (5-18 Yaş Kız-Erkek ) yaz dönemi gelişim çalışmalarının kayıtlarına başlanmış olup; Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik,Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Judo, Karate, MasaTenisi, Okçuluk, Tenis, Voleybol. ve Yüzme spor dallarında 29 Haziran 2016 Çarşamba  günü saat:14:00’da Atatürk Spor Salonunda yapılacak açılış töreni ile çalışmalara başlayacaktır.

Halen devam etmekte olan kayıtlarımız 200 civarında olup, okulların yaz dönemine girmesiyle artarak devam edecektir.Geçen yıl göz önünde bulundurulduğunda kayıtlarımızın 5 bini bulması beklenmektedir.

29 Haziran 2016 Çarşamba  günü saat:14:00’da Atatürk Spor Salonunda çeşitli sportif gösteriler eşliğinde İl Spor Merkezleri ile Engelliler İl Spor Merkezlerinin açılış törenine tüm halkımız davetlidir.​”

Editör: TE Bilişim