Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı
Geçen yıl 2. Lig vizesini alan UTAŞ Uşakspor’un sezon açılışı, bugün 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda, Yıldız Tilbe konseriyle yapılacak.
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bugün yapılacak konserin saat 21.00’da başlayacağını ve tüm vatandaşların davetli olduğunu söyledi. UTAŞ Uşakspor’un zorlu geçen bir sezonun ardından 2. Lig’e yükseldiğini ve yeni sezondan umutlu olduklarını belirten Başkan Cahan, “Takımımızın sezon açılışını tüm vatandaşlarımızın katılımıyla yapmak istedik, sesi ve besteleriyle  taraftarımızın ve vatandaşın gönlünde taht kuran Yıldız Tilbe konseriyle, bu anlamlı gecemizi taçlandıracağız. Yıldız Tilbe konseriyle ilgili talepleri geçen sezon sonundaki şampiyonluk kutlamaları sırasında almıştık ve taraftara sözümüzü bugün tutuyoruz. İnanıyorum ki UTAŞ Uşakspor, bu sezon da iyi bir futbol ortaya koyacak ve Süper Lig hedefi için yolundan sapmadan ilerleyecektir” dedi.  

BAŞKAN CAHAN TARAFTARA SÖZ VERMİŞTİ
Öte yandan Başkan Nurullah Cahan, UTAŞ UŞakspor taraftarına şampiyonluk gelirse Yıldız Tilbe'yi Uşak'a konser vermek üzere davet edeceklerinin sözünü vermişti. Başkan Cahan, sosyal medya üzerinden gelen talep için o dönemde şu yanıtı vermişti:

 ''Aşigoların ve Mehmet' imin isteği başımız üstüne... Yeterki şampiyonluk gelsin, Yıldız Tilbe size feda olsun..'' 

Editör: TE Bilişim