Yazar Ali Sirmen hayata gözlerini yumdu Yazar Ali Sirmen hayata gözlerini yumdu

Uşak Belediyesi’nin organize ettiği halk konserine Uşak Valisi Salim Demir, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve binlerce vatandaş dinledi. 


NURULLAH CAHAN: UŞAK’IN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Konser öncesinde bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü ve aynı zamanda Kurban Bayramı’nı kutladıklarını ifade etti. Türkiye’nin huzur ve güvenliği için görev yapan güvenlik güçlerinin, tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi görev yaptığını kaydeden Başkan Cahan, “Al bayrağımız kıyamet gününe kadar dalgalanacak. Nasıl ki güvenlik güçlerimiz huzur ve güvenlik için çalışıyorsa, bizler de Uşak Belediyesi olarak sizin refahınız için çalışıyoruz. El ele ve gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Cahan, Arakan ve Filistin’de işgal altındaki Müslümanların desteğe ihtiyacı olduğunu hatırlattı. Başkan Cahan, dini ve milli günlerin önemsediklerini ve milli birlikteliğin bu günlerin vesilesiyle pekiştiğini belirtti.

MEHMET ALTAY: ÜLKEMİZE KAST EDENLERE KARŞI İRİ VE DİRİ OLACAĞIZ
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve Alim Tunç da halka birer selamlama konuşması yaptı. Milletvekili Mehmet Altay, “Bugün 2 mutluluğu birlikte yaşıyoruz, hem Kurban Bayramı’nı hem de ilimizin kurtuluşunu yaşamaktayız. Allah bir daha bizlere sıkıntılı dönemleri yaşatmasın. Gençlerle birlikte hep anımsamamız ve düşünmemiz gereken bir şey var. Ülkemizde ve bulunduğumuz coğrafyada hep sıkıntılar yaşadık. Ne zaman bir, iri ve diri olduğumuzda sorunları aştık. Ülkemize kast edenlere karşı, hep bir iri ve diri olacağız” diye konuştu.  Uşak Milletvekili Alim Tunç da, “Uşak’ın kurtuluşunda çok büyük emekleri olan tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vatan kolay kazanılmadı ve bizler ülkemize sahip çıkacağız” dedi.

VALİ DEMİR: DEVLETE AYAK BAĞI OLMAYA ÇALIŞANLARA RAĞMEN İLERLEYECEĞİZ
Uşak Valisi Salim Demir, “Uşak’ın kurtuluşunun 95’inci yıldönümünü kutlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a siz Uşaklılar adına şükranlarımı arz ediyorum. 95 yıl önce bugün olduğu gibi, 100 yıllık ve bin yıllık tarihimizde milletimizin gösterdiği büyük zaferleri anıyoruz. 1071’de, ecdadımızın, Anadolu’ya ayak basmasıyla başlayan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlayan 30 Ağustos, Kurban Bayramımız ve 1 Eylül hepsi bu haftada oldu. Bu bereketli ve güzellikler içeren bu haftanın kurtlu ve uğurlu olmasını ve milletimizin geleceğine ışık tutmasını istiyoruz. Milletimizin istikbal ve istiklalini temin için güç ve gönül birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 15 Temmuz darbe girişimine değinen Salim Demir, “Devletimize ayak bağı olmaya çalışan, devletimizin ilerlemesini engellemek isteyen tüm güçlere rağmen, devletimizi 21’inci yüzyıla ve geleceğe hep beraber hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

BURAY’I BİNLERCE UŞAKLI DİNLEDİ
Konuşmaların ardından, Uşak’ın kurtuluşunun 95’inci yıldönümü nedeniyle bir konser veren ünlü pop müzik sanatçısı Buray, binlerce vatandaşa bir konser verdi. 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’ndaki konseri dinlemeye gelenler Tiritoğlu Parkı’na kadar uzanırken, vatandaşlar hareketli ve duygusal şarkılarla keyifli dakikalar yaşadı. Konserin sonunda, Buray’a kentin yerel değerlerinden oluşan bazı hediyeler takdim edildi.

 
Editör: TE Bilişim