KAYIP OLAYINDA CİNAYET ŞÜPHESİ

Merkez ilçeye bağlı Ortaköy’de 5 gündür kayıp olan Tahsin Kahraman’ın bir cinayete kurban gittiğinden şüpheleniliyor. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili bazı kişileri gözaltına alındığı öğrenildi.

Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak! Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak!

Ortaköy’de 8 Aralık tarihinden beri kayıp olan Tahsin Kahraman (53) olayında şok gelişme yaşandı. Kayıp Tahsin Kahraman’ın at arabasında kan izlerine rastlandı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili bazı kişileri gözaltına aldığı öğrenildi. Kayıp Tahin Kahraman’a ilgili herhangi bir ize rastlanmadı. Arama çalışmalarını sürdüren Jandarma ve AFAD ekipleri ise aşırı yağış nedeniyle arama çalışmalarını durdurdu.

SİGARASI BİLE YARIM KALMIŞ

Ortaköy’de eşinden 17 yıl önce ayrıldığı öğrenilen 2 çocuk babası ve yalnız yaşayan Tahsin Kahraman dan 8 Aralık pazartesi günü, saat 22.00 sıralarında evinin altında bulunan büyükbaş hayvanlardan süt sağdıktan sonra bir daha haber alınamadı. Yapılan ihbar üzerine başlatılan arama çalışmalarında jandarma, Uşak Belediyesi itfaiye birimi ve AFAD ekipleri kayıp Kahraman’ı bulmak için aramalara başladı. Köyde, ormanlık alanlar, kuyular ve kovuklarda yapılan aramalarda kayıp şahsa ait bir ize rastlanmadı.

Kahraman’ın akrabaları, hayatından endişe ettiklerini, ceketini, iki cep telefonunu evde bıraktığını, son içtiği sigaranın ahırda yarım kaldığını öne sürerek, Kahraman’ın kaçırıldığını düşündüklerini söylediler.

Editör: TE Bilişim