Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı
 Uşak İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Mehmet Nacar, kentteki köylere parke taşı dağıtımına başladıklarını belirtti. Uşak’ta köylerin sorunlarını gidermek için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Mehmet Nacar, son 10 yıl içinde dağıtılan parke taş miktarını aştıklarını söyledi. Uşak İl Genel Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda köylerin nüfusuna göre parka taşı dağıtımı yapıldığını dile getiren Mehmet Nacar, “Uşak’taki köylere son 10 yıl dağıtılan parke taşın üstünde malzemeyi, kırsal alanlara dağıttık. 2015 için 450 bin metrekarelik parke taşını köylerimize döşeyeceğiz” dedi.

            Köylerde parke taşı ve yol çalışmaları için yaklaşık olarak 10 milyon TL bütçe oluşturulduğunu kaydeden Mehmet Nacar, yaklaşık 200 bin metrekare daha parke taşı alımı yapacaklarını ifade ederek, “Yol çalışmalarımızın yanı sıra köylerimize oyun parkları kuruyoruz. İhtiyaç duyulan alanlarda alt yapı çalışmalarında iyileştirme yapıyoruz. 100 nüfusun üstünde olan köylerimizdeki kanalizasyon çalışmaları bu tamamlanacak” diye konuştu.

KÖYLERDEKİ ÇALIŞMALARI SADECE KURUM YAPAR

Köylerdeki çalışmaların İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi tarafından yapıldığını kaydeden Mehmet Nacar, şöyle söyledi: “Kurum olarak köylerdeki çalışmaları ihale yoluyla özel şirketlere yaptırıyoruz. Bu noktada köylerde çalışma yapan ve şahıslara ait olan iş makineleri, İl Özel İdaresi’nin bütçesinden yapılan ödemelerle çalışıyor. Bu noktada halkımız köylere parke taşı götüren araçlardaki logo ve benzeri unsurları dikkate almasınlar. Köylere yapılan bütün hizmetler İl Genel Meclisi’nin kararı ve İl Özel İdaresi’nin bütçesi ile karşılanmaktadır.” Mehmet Nacar, köylerin diğer ihtiyaçlar için de çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim