Uşak'ta toza dikkat! Dışarıda koşu ve spor yapmak isteyenler bir kaç gün beklesin! Uşak'ta toza dikkat! Dışarıda koşu ve spor yapmak isteyenler bir kaç gün beklesin!
Alt yapı-üst yapı çalışmalarının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle Uşaklıları kültür ve sanatla buluşturarak kenti sanatın merkezi haline getiren Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen özel bir programda Sanat Akademisi bünyesinde eğitim veren Çocuk Sesler Korosu’nun miniklerine ve eğitmenleri Merve Nur Kale ile Erdem Küçükayvaz’a teşekkür plaketi takdim etti. Törene koroda yer alan 40 çocuğun yanı sıra, miniklerin velilerinden de ilgi büyüktü.



3 yıl önce Akademinin Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik’in öncülüğünde kurularak bünyesinde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Çocuk Korosu ve Yetişkin Korosu ve çeşitli enstrüman kurslarıyla her yaştan Uşaklıyı sanatla buluşturan Sanat Akademisi, yetiştirdiği pek çok müzisyeni her türlü organizasyonda destekleyerek hayata hazırlıyor.



Son olarak Erdem Küçükayvaz’ın öncülüğünde Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın düzenlediği 13. Amatör Çalgıcılar Festivali’ne katılan minikler Uşak’ı ulusal festivalde temsil etmişti.



Kurulduğu günden bugüne elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Sanat Akademisi’nin minikleri düzenlenen özel törende Başkan Cahan’ın elinden teşekkür plaketlerini aldılar. Törende çocuklarını yalnız bırakmayan veliler, bugüne kadar çocuklarına disiplinli bir eğitim veren başta Merve Nur Kale’ye ve Erdem Küçükayvaz’a teşekkür ederken, kendilerine bu değerli hizmeti veren Başkan Cahan’a şükranlarını sundular.



Kale: “Başkanımızın Bizlere En Güzel Hizmeti Gönüllere Yaptığı Yoldur”
Törende konuşan Çocuk Sesler Koro şefi Merve Nur Kale, belediyecilik anlamında sanatsal çalışmaların önemine dikkat çekerken, Uşak’ın modern bir kent haline gelmesinde alt yapı-üst yapı projelerinin yanı sıra sanatın geri planda kalmadığı ve Nurullah Başkan’la zirveye çıktığını söyledi. Kale Uşak’ı sanatın merkezi haline getiren Başkan Cahan’a teşekkür ederken, kendilerinin de Sanat Akademisi’nde pek çok şey öğrendiklerini belirtti.



Başkan Cahan: “Gençlerimiz Sanat Akademisi’yle Geleceğe Başarılı Bir Şekilde Hazırlanıyor”
3 yıl önce Uşak Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçen Sanat Akademisi’nin gençlere verdiği eğitime dikkat çeken Başkan Cahan öncellikle, Uşak Belediyesi’ne ve Sanat Akademisi’ne güvenerek çocuklarını emanet eden velilere teşekkür etti. Sanatın her dalının mevcut olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde gençlerin disiplinli bir eğitim alarak gelecekte büyük başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Başkan Cahan, bu eğitimde rol oynayan Merve Nur Kale’ye ve Erdem Küçükayvaz’a özel teşekkür etti.
Çocuk Sesler Korosu’nun miniklerine Uşak Belediyesi’nden hatıra kalması adına teşekkür plaketi takdim ettiklerini aktaran Başkan Cahan, koroda yer alan 40 çocukla özel olarak ilgilendi.
Renkli anların yaşandığı ödül töreni Başkan Cahan’ın miniklere plaket takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim