Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı
 AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Servet Kuş, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Dini bayramların birlik ve beraberlik ruhu için önemli olduğunu ifade eden Servet Kuş, sevginin ve hoşgörünün paylaşılarak artacağını söyledi. Bayramda dar gelirlilerin unutulmaması gerektiğini ve ihtiyaç sahiplerine rencide etmeden destek olunmasının dini ve toplumsal bir görev olduğun dile getiren Servet Kuş, “Bayramlar yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı anlamlı günlerdir. Bayram, yoksulu unutmamak, büyüklerimizi hatırlamak, küçüklerimizi sevindirmek ve küskünlükleri gidermek için çok önemli bir fırsattır. Aile kavramına verilen önemin artması, akrabalık ve komşuluk kültürünün sürekli yaşatılması, toplumsal uzlaşının tazelenmesine vesilece olacaktır” dedi.


Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Servet Kuş, “Ülke olarak, bugüne kadar bir çok sıkıntının üstesinden geldik ve Allah’ın izni ile birlikteliğimizi kimse bozamadı. Kurban Bayramı, kardeşlik kültürümüzün asla bitmeyeceğini göstermemizi sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta milletimiz olmak üzere, hemşerilerimin, teşkilat mensubu kardeşlerimin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederken, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını diler ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim” diye konuştu. Servet Kuş, son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet ve Türk milletine başsağlığı dilediğini de sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim