Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir
 Uşak’ın tanınmış deri üreticilerinden, Özküplemez Deri Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve kardeşi Yaşar Küplemez, oğullarının sünnet düğünü, şiddetli yağmura rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bölme’de bulunan özel bir düğün salonunda gerçekleşen sünnet düğününe; Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Partili Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, MÜSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, 2004 ve 2009 döneminde Uşak Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Mesut Apaydın ve çok sayıda davetli katıldı. Normal şartlarda kır düğünü şeklinde yapılacak olan sünnet merasimi, yoğun hava muhalefeti nedeniyle salonda devam etti. Akşam ezanının okunmasıyla iftar açan davetlilerle tek tek ilgilenen Akif ve Yaşar Küplemez kardeşler, hiçbir eksiğin olmaması için gerekli özeni gösterdi.


BASKETBOL TAKIMINA DESTEK OLDU

Ahmet Enes, Yunus Emre ve İshak’ın sünnet düğünü davetiyesinde ilginç bir detay dikkat çekti. Bugüne kadar defalarca Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Uşak Sportif Basketbol Takımı’na destek veren Akif Küplemez, “Çiçek ve çelenk istemedik. Uşak Sportif Basketbol Takımı’na ve Uşak Engel Tanımayanlar Derneği’ne destek için gerekli hesap numaralarını davetiyemize iliştirdik. Umarım bu iki kuruma karınca karanınca maddi anlamda katkı sağlanmıştır” dedi. Sünnet merasiminde yoğun yağan yağmurun aniden bastırdığını belirten Küplemez, “Hiç hesapta yoktu ama Cenabı Allah’ın bir hikmeti. Rabbim yağmurlarımızı eksik etmesin. Tek burukluğumuz konuklarımızı dilediğimiz gibi ağırlayamamış olmamız. Fakat yoğun yağmura rağmen bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürü bir borç biliyoruz. Bugün bizim yaşadığımız mutluluğu, Rabbim herkese nasip etsin” dedi. 

Editör: TE Bilişim