Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı
USAKPORT.COM Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan Bayramı nedeniyle verdiği mesajında, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı halkımızla birlikte yaşadık. Rahmet ve gönül kapılarının sonuna kadar açıldığı Ramazan ayı, vatandaşımızın dertlerini dinlemek ve çözüm üretmemiz için bize imkan verdi” dedi.

RAMAZAN AYINI DOLU DOLU YAŞADIK

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj verdi. Ramazan ayını kurumsal bazda dolu dolu yaşadıklarını ifade eden Başkan Cahan, hemen hemen her gün bir mahallede iftar programı yaptıklarını söyledi. İslam’ın bir yaşam dini olduğunu kaydeden Başkan Nurullah Cahan, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışıyla yaşamış ve tüm insanlığa örnek olmuş Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V) ümmeti olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Yüce dinimiz İslam, toplumsal faydayı ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman hatırlanmasını bize öğütlemekte ve bu yönleriyle bir yaşam dini olduğunu bütün insanlığa göstermektedir. Bir Ramazan ayını daha dolu dolu yaşadık ve insanımızla her fırsatta hemhal olduk. Mahalle ve sokak iftarlarında, ekmeğimizi bölüştük ve insanımızın sorunlarını dinleme imkanı bulduk. Desteğe ihtiyaç duyan insanlarımızı bu tip ziyaretler ve buluşmalar sayesinde gördük. Belediyemiz bin 900 ihtiyaç sahibine çeşitli yardımlarda bulundu ve sıkıntıları bir nebze olsun hafifletmek için çaba gösterdi” dedi.

BİRLİKTELİĞİMİZ DAİM OLACAK

Siyasette, ekonomide ve hayatın her alanında olduğu gibi insani bazdaki ilişkilerde de istikrarın önemli olduğunu anlatan Nurullah Cahan, şöyle söyledi: “Sadece Ramazan ayında değil, vatandaşımızla her fırsatta gönül gönüle olacağımızı vurgulamak istiyorum. Ramazan Bayramı’nda ve sonrasında da ziyaretlerimiz sürecek ve mesaimizden arta kalan zamanın büyük çoğunluğunu halkımıza ayıracağız. Sürekli kulak vereceğimiz halkımız, belediye hizmetleri noktasında bizim en önemli rehberimiz olacak. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı’nın Uşak halkına, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini, yüce Allah’tan diliyorum.”

Editör: TE Bilişim