Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yılbaşına kadar rahat ve konforlu yollara sahip Yeni Uşak’ı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. Bisiklet yolu çalışmasını yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen de eşlik etti. İncelemeyle ilgili bilgi notu ve fotoğraflar usak.bel.tr adresi üzerinden basına ve kamuoyuna servis edildi. 
Bisiklet Yolu Projesinin üniversite ile şehir merkezi arasındaki trafiği rahatlatacağına değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Şehir bizim şehrimiz. Yol ağlarını en güzel şekilde halkımızın hizmetine açmak istiyoruz. Aynı zamanda kentte hayatı kolaylaştıracak uygulamalar da bizler için çok değerli. Şehrimizde bulunan 30 bin üniversite öğrencisinin ve hemşehrilerimizin günlük yaşantılarını kolaylaştırmak istiyoruz. Bu vesile ile bisiklet yolu projemizin çalışmalarını da önemle takip ediyoruz. Projemizi hayata geçirmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

 
Editör: TE Bilişim