TRT 1’de, her cuma saat 20.00’da yayınlanan, başrollerini; Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, İlhan Şeşen, Mustafa Uğurlu, Demir Karahan İsmail Filiz ve Başak Sayan’ın paylaştığı Milat için, Uşak’ta da ‘motor’ denildi. Dizinin yapımcısı ve AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin, 7 ve 8’inci bölümün çekimlerinin başladığını ifade etti. Kentin tarihi mekanlarını kullandıklarını ve oyuncuların mekanlarla ilgili olumlu izlenimler edindiğini dile getiren Eyüp Gökhan Özekin, “Bugün büyük devletler, sinema ve televizyon filmlerini tanıtım ve propaganda unsuru olarak kullanıyor. Çağımızda önemli bir endüstri haline gelen sinema ve televizyon filmleri, illerin tanıtımında önem teşkil ediyor. Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin büyük bir bölümü İstanbul’da çekildiği için, İstanbul her akşam farklı mekanlarıyla evimize giriyor. Biz de Milat ekibi olarak, tanıtım eksikliği olan ve kendi içinde büyük değerleri barındıran Uşak’ı, milyonlarca eve konuk edeceğiz. Milat’ta, Uşak’ın yöresel, ekonomik, tarihi ve doğal değerlerini tanıtacağız” diye konuştu.

Meteoroloji verilerine göre Uşak'ta yağmur beklentisi var Meteoroloji verilerine göre Uşak'ta yağmur beklentisi var

            EKİP 10 GÜN BOYUNCA UŞAK’TA OLACAK

Milat’ın zengin bir oyuncu ve teknik kadrosu bulunduğunu söyleyen Eyüp Gökhan Özekin, ekibin 10 gün boyunca kentte bulunacağını söyledi. Milat’ın yanı sıra yeni dizi ve sinema filmi projeleri hazırlayacaklarını kaydeden Eyüp Gökhan Özekin, “Millat, emek ve özveri ile ortaya koyduğumuz son çalışmamız. Bundan sonraki dönemde de yeni film projelerimiz illaki olacak ve Uşak gibi doğal bir film platosundan yararlanacağız. İlimizin tanıtımını sürdürülebilir hale getireceğiz. Zaman içinde tıpkı Bursa, Kayseri ve Gaziantep gibi sanayisi ve değerleriyle ön plana çıkan bir şehir halini alacağız. Göreve geldiğimizde, kentteki yerel idareciler ve sivil toplum kurumlarıyla eşgüdümlü çalışarak, marka kent idealinin gerçekleşmesi için bir tuğla da biz koyacağız” şeklinde konuştu. Eyüp Gökhan Özekin, Milat’ta Uşaklı oyunculara da şans tanıyacaklarını sözlerine ekledi.

ÖZEKİN VE MEHMET ALTAY, ALİ ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay ve Eyüp Gökhan Özekin, bir önceki dönem Uşak Belediye Başkanlığı görevini yapan Ali Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Ziyarette güncel konular hakkında konuşan Ali Erdoğan, “Mehmet Altay’la aynı anda kente hizmet ettik ve bu noktada duygusal bir bağımız var. Siyasette insanlar tartışma istemiyor ve kente ne katkı yapacağınıza bakıyor. Bu noktada sizinle her zaman canı gönülden beraber olacağız. Eyüp Bey’le rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’ndan gelen bir bağımız var. Ayrıca kendisinin mimar olması da bizim için önemli. Biz bu kentin çok daha iyi, ulaşım ağlarının ve yeşil alanlarının tam olmasını istiyoruz. Uşak’ın potansiyelinin harekete geçirilmesini bekliyoruz. Eyüp Bey’in Türkiye çapında bir tecrübesi var ve bu önemli” dedi. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

Editör: TE Bilişim