Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?
Vali Salim Demir ve eşi Nezahat Demir, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle Uşak Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi koordinesinde hazırlanan programa katıldı. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Salim Demir ve eşi Nezahat Demir’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal,  İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Albay Hikmet Us, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Serkan Çiğdem’in günün anlam ve önemine dair konuşması ile başladı. Program, konuşmanın ardından program, Engelsiz Yaşam Merkezi halk oyunları gösterisi, Melekler Diyarı skeç gösterileri,  Engelsiz Yaşam Merkezi koro dinletisi, Özel Recep Koparan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi semazen gösterisi, Engelsiz Yaşam Merkezi ront gösterisi, Özel İlk Adım Rehabilitasyon Merkezi zeybek gösterisi, Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu gösterisi, Altı Nokta Körler Derneği gösterileri, Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaynaştırma öğrencisi Emre Kahraman’ın bilgisayar parçalarını birleştirme gösterisi, Uşak Halk Eğitim Merkezi makrome kursu öğrencilerinin koro dinletisi,  Engelsiz Yaşam Merkezi ilahi grubu, Özel Gelişim Park Rehabilitasyon Merkezi gösterisi ve hep birlikte söylenen final şarkısı ile sona erdi.

Program sonunda Vali Salim Demir ve eşi Nezahat Demir ile protokol üyeleri "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle açılan, rehabilitasyon merkezlerinde eğitim görenler tarafından yapılan resim, ebru ve elişi eserlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.
 
Editör: TE Bilişim